Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα "Νικαγόρεια" στην Κέφαλο

26/05/2024
550 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με την παρουσία του εμπνευστή των αγώνων, Κώστα Μουχτούρη, αρκετών αθλητών απ’ όλο το νησί και μικρούς αθλητές απ’ την Κέφαλο πραγματοποιήθηκαν και φέτος, το Σάββατο, τα «Νικαγόρεια» στην Κέφαλο με την ευχή ο αγώνας να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο. Πριν τα αγωνίσματα των δύο και των πέντε χιλιομέτρων έγιναν οι κούρσες των 60 και των 80 μέτρων για αγόρια και κορίτσια όπως και το αλμα εις ύψος.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Κω, κήρυξε την επίσημη έναρξη των αγώνων και συνεχάρη και τον σύλλογο γυναικών Κεφάλου «Γαία» για την διοργάνωση όπως επίσης και τους συλλόγους που βοήθησαν ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Μουχτούρη. Η πρόεδρος του συλλόγου, Ευανθία Μπινιά, τίμησε τον τον κ. Μουχτούρη ενώ παρέδωσε και μια αναμνηστική φωτογραφία στον κ. Ζαχαρόγιαννη (όταν σαν αθλητής συμμετείχε στα Νικαγόρεια πριν 45 χρόνια) του οποίου και η βοήθεια ήταν πολύτιμη με την ηλεκτρονική επίσημη χρονομέτρηση για όλους τους αθλητές. Η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού, Διονυσία Γιαννούλη με την σειρά της ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την διοργάνωση και συνεχάρη τους αθλητές για την παρουσία τους.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αρχικά οι αγώνες των 2χλ και οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την διαδρομή των 5χιλμ. Μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιάννης Μπόϊκο με χρόνο, 17:59 ενώ στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μανώλης Τσίκνης με χρόνο 18:54 και τρίτος ο Γιώργος Παπαϊωάννου με χρόνο 20:37. Σε ότι αφορά τις γυναίκες στην πρώτη θέση τερμάτισε η Reynolds Cassandra με χρόνο 24:36, 2η η Διονυσία Παριανού με χρόνο 26:35 και 3η η Κατερίνα Κανακάρη με χρόνο 28:22. 

Σε ότι αφορά την απόσταση των 2χλμ, νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Νίκος Ψαρράκος με χρόνο 8:47, 2ος ο Μπάμπης Χριστοδούλου με χρόνο 8:48 και 3ος ο Δημήτρης Παπαναστασίου με χρόνο 10:13. Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Φιλιώ Κοκκαλάκη με χρόνο 10:18, 2η η Αλεξάνδρα Λάντζιου με χρόνο 10:37 και 3η η Ρόζμαρι Σάζαλη με χρόνο 11:00.

Στο τέλος ακολούθησαν οι απονομές που χωρίστηκαν εκτός απ’ τους χρόνους και ανά ηλικιακή κατηγορία. Το παρών στους αγώνες έδωσε και ο πρόεδρος της κοινότητας Κεφάλου, Στέφανος Καματερός, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, Ηλίας Σιφάκης, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Κοκαλάκης,ο πρόεδρος της ΑΝΕΜ, Αριστείδης Μαραγκός και πλήθος ακόμα κόσμου.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των γυμναστών που βρέθηκαν στο γήπεδο Κεφάλου, όπως επίσης και του Βασίλη Κεφάλα αλλά και του Στέργου Χατζηστέργου.


Το ευχαριστώ του προέδρου της κοινότητας Κεφάλου, Στέφανου Καματερού

«Η Κέφαλος σήμερα νιώθει ιδιαίτερα χαρά γιατί της δίνεται η δυνατότητα για δεύτερη συνεχή χρονιά να φιλοξενήσει μια σημαντική αθλητική εκδήλωση που είναι τα Νικαγόρεια 2024. Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω εναν αγαπητό φίλο της Κεφάλου, τον κύριο Κώστα Μουχτούρη που η καθοδήγηση και η επιμονή του μας οδήγησε σε αυτήν την διοργάνωση.  Επίσης να ευχαριστήσω τον σύλλογο γυναικών «Γαία» για την ευθύνη της οργάνωσης, τον πολιτιστικό σύλλογο Κεφάλου «Άγιος Νικόλαος», τον Αίολο, το Νικαγόρα και φυσικά τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά και την εντεταλμένη σύμβουλο αθλητισμού και νεολαίας, Διονυσία Γιαννούλη για την στήριξη τους. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος»


giafkasports.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ