Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Mε μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο αγώνας «BREVEΤ» στην Κω

07/08/2022
304 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ

Το Σάββατο 6/8/22 διεξήχθη στο νησί της Κω το Brevet (μπρεβέ) Giro Di Coo 2022. Είναι ένας αγώνας αντοχής 200χλμ ενταγμένος στο καλεντάρι της Λέσχης Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδος – Audax Randonneurs Grece. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 35 αθλητές εγγεγραμμένοι στην Λέσχη και προπονητικά συνόδεψαν στην διαδρομή, επιπλέον, πάνω από 30 παιδιά από τους τρεις συλλόγους του νησιού ( Ποδηλατικός Όμιλος Κω, Ακαδημία Κω, Φιλίνος ) δίνοντας για γιορτινή ατμόσφαιρα στον αγώνα. Τα παιδιά συνόδεψαν με χλμ ανάλογα της ηλικίας τους τους αθλητές μέχρι το Μαστιχάρι και την Κέφαλο. Οι υπόλοιποι αθλητές συνέχισαν την δύσκολη και απαιτητική διαδρομή των 200χλμ σε μία ημέρα που το θερμόμετρο έφτασε τους 40 βαθμούς και την ανηφόρα να δυσκολεύει τα πόδια των αθλητών. 

Πήραν εκκίνηση 35 αθλητές , τερμάτισαν 22 μαζί με τους τρεις της διοργάνωσης που το έτρεξαν πιο νωρίς ,όπως πάντα.


 1. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 2. ΓΚΡΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 3. ΚΑΛΣΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 4. ΚΟΤΖΑΤΑΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 5. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 6. ΜΗΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
 7. ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
 8. ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
 9. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
 10. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 11. ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 12. ΜΙΧΑΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 13. ΣΙΔΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 14. ΧΟΥΣΕΝΚΑΔΗΡ ΧΑΤΖΗΣΟΥΛΗΣ
 15. ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 16. ΤΑΛΛΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 17. ΜΑΝΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
 18. ΤΡΙΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 19. ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 20. ΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – PRE RIDE
 21. ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – PRE RIDE
 22. ΝΤΑΡΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – PRE RIDE


Κάθε χρόνο συμμετέχουν στον αγώνα ποδηλάτες με σκοπό την συμμετοχή και την εμπειρία, φέτος μας τίμησαν και οι μικροί αθλητές από τρείς συλλόγους του νησιού Ακαδημία Κω, Φιλίνος και Ποδηλατικός Όμιλος Κω. Δείγμα της ανάπτυξης και του στόχου της ποδηλασίας ως μέσο άθλησης , ψυχαγωγίας και γιορτής. 


 • Ευχαριστούμε την οικογένεια Αποσπόρη και το Γιαννιώτικο για την φιλοξενία της εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα στην Ιπποκράτους 1 στο κατάστημα Γιαννιώτικο και τις μπάρες και τα σάντουιτς που κέρασε τους αθλητές και ήταν πολύ νόστιμα και αναγκαία για τις απαιτήσεις της διατροφής στον αγώνα. Η Γιώτα είναι εγγύηση σε ότι και να φτιάχνει και ο Δημήτρης πάντα κοντά μας στις εκδηλώσεις βοηθάει πάντα!
 • Ευχαριστούμε τον Σακκήογλου Χασαν και το Zaman Fou για την συνοδεία των μικρών αθλητών και το κέρασμα των νερών στον αγώνα.
 • Ευχαριστούμε, από την διοργάνωση, τον Τσιλιμπή Βασίλη για την στελέχωση των κοντρόλ και την υπομονή του όλη την ημέρα στην ζέστη.
 • Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και φέτος τερματίσαντες και μη, λάμπρυναν με την παρουσία τους τον αγώνα και στέλνουν το μήνυμα της συμμετοχής και ότι με καλή διάθεση και προετοιμασία μπορούμε και θέτουμε στόχους που φαντάζουν εξαρχής αδύνατοι. Ιδιαίτερα τους μικρούς αθλητές, μας έδωσαν μεγάλη χαρά!
 • Ευχαριστούμε το Kos Tv και τον Γιώργο Πίτση Giafka Sports, όπως και τα τοπικά ΜΜΕ για την άψογη επικοινωνία της εκδήλωσης.


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:00 για ένα νυχτερινό μπρεβέ με εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.


Μέχρι τους επόμενους αγώνες !

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ