Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μεγάλη θλίψη στο Δωδεκανησιακό μπάσκετ - "Έφυγε" σε ηλικία 33 ετών η Ειρήνη Σταμούλη

18/09/2022
1127 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κόσμος του μπάσκετ και όχι μόνο στα Δωδεκάνησα για την απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη (33 ετών, της μικρότερης κόρης του Θανάση και συζύγου του Άρη Γυφτάκη. Τα σωματεία πενθούν μαζί με την οικογένεια για το χαμό της αγαπημένης Ειρήνης, που έδωσε με αξιοπρέπεια τη δική της μάχη εδώ και αρκετό καιρό. H K.A.E. Κολοσσός, η Ε.Α. Καλύμνου, η Ακαδημία Καλύμνου, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο Σταυρός Καλυθιών, το Ροδίων Άθλησις, ο Σ.Δ.Κ.Δ., ο Α.Ο. Κολοσσός και η Επιτροπή Διαιτησίας της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια:

Κ.Α.Ε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Αθανάσιο Σταμούλη, τον Άρη Γυφτάκη και τις οικογένειές τους για την απώλεια της κόρης και συζύγου, αντίστοιχα, Ειρήνης. Η Ειρήνη πάλευε εδώ και ενάμιση χρόνο με την επάρατη νόσο, ωστόσο τελικά σήμερα, έχασε τη μάχη με τη ζωή. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αττάλου και Καλύμνου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γ.Σ. Διαγόρας, στον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης Αθανάσιο Σταμούλη και στο μέλος της Άρη Γυφτάκη, για την απώλεια της αγαπημένης τους κόρης και συζύγου, αντίστοιχα.  Η σκέψη μας είναι μαζί σας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της ομάδας μας μετά την είδηση του θανάτου της Ειρήνης Σταμούλη . Η διοίκηση εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της! Η Ειρήνη ήταν  κόρη του προέδρου της Καλλιθέας Θανάση Σταμούλη  και σύζυγος του Άρη Γυφτάκη . Τις δύσκολες αυτές στιγμές, χρειάζεται δύναμη και κουράγιο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει! Καλό ταξίδι Ειρήνη!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: H Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA) και όλα τα μέλη της εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Αθανάσιο Σταμούλη, τον Άρη Γυφτάκη και τις οικογένειές τους για την απώλεια της κόρης και συζύγου αντίστοιχα. Καλή δύναμη και κουράγιο, στις οικογένειες, τους συγγενείς και τους οικείους της για την δυσβάσταχτη αυτή απώλεια. Ο Θεός μαζί σας.

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ: Σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια  για την απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη, στον σύζυγο και στην οικογένεια της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Η διοίκηση και τα μέλη του Ροδίων Άθλησις εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια  για την απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη, στον σύζυγο και στην οικογένεια της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει

Σ.Δ.Κ.Δ.: 'Ο ΣΔΚΔ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό της Ειρήνης Σταμούλη .Ότι και να πούμε είναι λίγο, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια,καλό παράδεισο''.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.: Εκ μέρους της επιτροπής διαιτησιας της ΤΕ ΕΟΚ Δωδ/σου θελουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια ατην οικογένεια του Θανάση Σταμουλη για την απώλεια της πολυαγαπημένης του κόρης, Αλησμόνητη Θανάση και να είστε δυνατοί να την θυμάστε 

Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Η οικογένεια του Α.Ο. Κολοσσός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Σταμούλη για την
απώλεια της αγαπημένης τους κόρης Ειρήνης. Κουράγιο και δύναμη Πρόεδρε...


12sports.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ