Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

MY GRAND ROAD : Η Κως ενημερώνεται για την ασφαλή μετακίνηση και το ποδήλατο από τον Α.Ο. Ακαδημία Κω και την Τροχαία Κω

09/03/2023
32 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η My Grand Road στο πλαίσιο της Συμμαχίας Φορέων που πρεσβεύει ο επισκέφθηκε το νησί της Κω μετά από πρόσκληση της Α.Ο Ακαδημία Κω και με την υποστήριξη της Τροχαίας Κω υλοποιήσαμε διαδραστική ομιλία σε μαθητές και αθλητές κατά την 2ημερη διαμονή μας. 

Συγκεκριμένα το πρώτη ημέρα του 2ήμερου 3/4-2-2023 υλοποιήσαμε ομιλία σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου , Γυμνασίου, εσπερινού Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων στις σχολικές μονάδες τους.

Την επόμενη ημέρα ( Σάββατο 4/3/23) φιλοξενήσαμε στο Δημοτικό Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κω αθλητές από σωματεία του νησιού . Η ενημέρωση περιλάμβανε τρεις θεματικές , τηνΑσφαλή Μετακίνηση, τηνΆθληση με Ποδήλατο και η Πρόληψη των οδικών τροχαίων δυστυχημάτων .

Η προπονήτρια του Α.Ο. Ακαδημία Κω η κ. Ταμάρα Τουμπαζή  με επαγγελματικό τρόπο αλλά και ευαισθησία στο θέμα του αθλήματος της ποδηλασίας ενημέρωσε τους μαθητές για την σωστή χρήση ποδηλάτου , την σωστή χρήση του προστατευτικού κράνους αλλά και του εξοπλισμού που πρέπει να φέρουν κατά την ποδηλασία .

Ο εξαίρετος Υπαστυνόμος Νικόλαος Σπόντης  ως εκπρόσωπος της Τροχαίας Κω δυνάμωσε με την παρουσία του τις ομιλίες καθώς οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν για την χρήση της ζώνης ασφαλείας αλλά και για τα αίτια των οδικών τροχαίων δυστυχημάτων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρων εξέφρασαν οι μαθητές και οι ενήλικες, κατά την διάρκεια των ομιλιών του κ. Σπόντη Νικόλαου, συζήτησαν με τον " τροχονόμο" όπου και τους λύθηκαν πολλές απορίες.

Επίσης υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον πρόεδρο της Ακαδημία Κω τον κ. Παναγιώτη Τζαμάλη, προκειμένου να υλοποιήσουμε από κοινού δράσεις στο νησί της Κω.

Η My Grand Road συνεχίζει να συνεργάζεται με φορείς σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση και στόχο την μείωση των θυμάτων στην άσφαλτο.Μεεκτίμηση

My Grand Road team 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ