Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέες σημαντικές διακρίσεις για την "Ηπιόνη" στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής

03/03/2024
709 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Νέες σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλήτριες της "Ηπιόνης" στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής στην Αθήνα,.
Τις αθλήτριες υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, μέλη του Συλλόγου, γονείς και συγγενείς, καθώς και η εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Πιρουέτα
Πιρουέτα 05/03 - 10:24
Β.Κ.
Ότι σπέρνει κανείς θερίζει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/03 - 22:31
Μικροψυχία
Καλέ , μικρά παιδιά είναι μικρόψυχοι και μίζεροι άνθρωποι . Τι σχόλια γράφετε εδώ ; Είστε σοβαροί ;
Μανταλένα
Μανταλένα 04/03 - 20:56
Λόγια ψεύτικα
Ο άλλος πήγε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και έφερε χρυσά μετάλλια και εδώ που τα παιδιά αγωνίστηκαν σε ένα περιφερειακό, πήγε η υπεύθυνη αθλητισμού να τους υποδεχθεί. Πόσο υποκρισία άραγε ! Κυρία υπεύθυνη δεν κάνουν έτσι. Αν θες να είσαι δίπλα στα σωματεία να είσαι το ίδιο ισότιμη με όλους και όταν μιλάς δημόσια να θυμάσαι ότι τα σωματεία είναι πολλά .
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/03 - 17:55
Ουρανία
Κυρία υπεύθυνη του αθλητισμού έχετε να μάθετε πολλά ακόμη για την θέση με την οποία διακατέχετε , όπως επίσης και να ξεχάσετε πολλά περισσότερα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/03 - 15:35
Αντιγωνη
Υπό κατάρρευση ο αθλητισμός στην κω κ η κυρία υπεύθυνη τρέχει να μαζέψει εντυπώσεις. Αμ δε , σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι, έχουν καταλάβει πως για να επιβιώσει κάποιος στην κω θα πρέπει να έχει φίλους και γνωστούς και μερικούς ψήφους παραπάνω. Αυτά είναι τα χάλια σας. Να φτύνετε και παράλληλα να γλύφετε. Ελπίζουμε να δούμε και αλλά τέτοια στο μέλλον. Αα και επίσης μπορεί να τα 5 χρόνια να είναι αρκετά και δραματικά για τους περισσότερους , αλλά και ταυτόχρονα είναι και τα τελευταία μα μαθηματική ακρίβεια. Χαρείτε λοιπόν εσείς και η φίλοι σας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ