Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Κ. Χατζηεμμανουήλ έγραψε ιστορία κατακτώντας 4 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

01/04/2023
125 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ,  έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην πόλη του Torun στην Πολωνία κατακτώντας 4 μετάλλια: Ένα Χρυσό,  Ένα Ασημένιο και Δύο Χάλκινα μετάλλια. 


Στο τελευταίο αγώνισμα που έτρεξε στα 200μ έχασε πάνω στο νήμα το  Χάλκινο μετάλλιο. Ο κύριος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ αγωνίστηκε κρυωμένος με πυρετό που τον ταλαιπωρεί εδώ και τρεις μέρες κάτι που δεν τον εμπόδισε να αγωνιστεί προκειμένου να τιμήσει το Ελληνικό Εθνόσημο. 


Ένας μαχητής, όπως αρμόζει να είναι ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής όπως ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ στον μεγαλύτερο, ανάμεσα σε  4.000 αθλητες και αθλήτριες από όλο τον κόσμο, ηλικιακά αθλητή των αγώνων.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επίσημο συνοδό του στον κύριο Βασίλη Τσαντικίδη, Πρωταθλητή Ελλάδας και διατελέσαντα Αρχηγό αποστολής της Εθνικής ομάδας των MASTERS σε πολλούς Διεθνείς Αγώνες, που δέκα μέρες ήταν συνεχώς κοντά του και τον στήριξε στην μεγάλη του προσπάθεια. 


Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που  καθημερινά προβάλλουν εξαιρετικά την προσπάθεια του Έλληνα Παγκοσμίου Πρωταθλητή Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ. 


Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους συνεργάτες μας Βασίλη Τσαντικίδη και Γιάννη Δρόσο για την πολύτιμη στήριξη τους στα καθημερινά ρεπορτάζ για την αγωνιστική προσπάθεια του παγκόσμιου πρωταθλητή Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ.


Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση, 


Ο Πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ ΚΩ "Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ"


Στέργιος Θ Χατζηστέργου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
NIKOS  XATZHMANOLISΑνώνυμος
NIKOS XATZHMANOLISΑνώνυμος 06/04 - 01:24
MR
BRAVO !!!!! THIO

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ