Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο προπονητής των “South Fighters” Δ. Κρητικός μιλάει για τους αγώνες kick boxing που θα συμμετέχουν

27/06/2024
655 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Ο προπονητής των “South Fighters” κ. Δημήτρης Κρητικός μιλάει για τους αγώνες kick boxing που πρόκειται να συμμετάσχει ο σύλλογος τις επόμενες ημέρες, αλλά και για την δική του πορεία στην προπονητική.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/06 - 23:07
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ
Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, ανεξαρτήτως συλλόγων & σωματείων.Ιδιαίτερα όταν αφορά μικρά και νέα παιδιά, οι μικρόψυχες σκοπιμότητες δεν αρμόζουν ούτε και έχουν θέση σε αυτό τον χώρο.Μπορεί οι αρετές όπως το ήθος, η ευγενής άμιλλα και ο σεβασμός να διδάσκονται εκεί αλλά εάν εμείς οι δεν το εφαρμόσουμε ώστε να αποτελέσουμε παράδειγμα στα ίδια μας τα παιδιά, τότε βάζουμε σαθρά θεμέλια για μια καλύτερη μελλοντική κοινωνία.Να χαίρεστε όταν τα παιδιά σας και τα παιδιά των άλλων, συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις, γιατί οι εμπειρίες τους θα δημιουργήσουν δεσμούς και φιλίες. Για τους έξυπνους ανθρώπους, ο αθλητισμός ενώνει, δεν διχάζει.
ΛΕΜΠΕΣΗ ΑΘΗΝΑ
ΛΕΜΠΕΣΗ ΑΘΗΝΑ 27/06 - 22:10
Kos-fighters club
Για να μην υπάρξουν παρερμηνείες… Το δικό μου σχόλιο που αφορά αποκλειστικά τον Γρηγόρη ήταν: Καλή επιτυχία Γρήγορη!!!???? (Χωρίς ???) και παρακαλώ να διορθωθεί άμεσα!
ΑνώνυμοςΜαρια Καλουμα Ρουφα3
ΑνώνυμοςΜαρια Καλουμα Ρουφα3 27/06 - 22:06
Kos-fighters
Καλή επιτυχία Γρήγορη !!!
Ουαου
Ουαου 27/06 - 21:57
Καλό παιδί ο Δημήτρης
Ας αφήσουμε ένα νέο παιδί να πάει μπροστά έστω και στην προπονητική δεν είναι κακο,κοιταξτε τις δουλειές σας ο καθένας και μην λέτε βλακείες.. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ στο νησί είναι ένας και δεν μασάει να βάλει γάντια οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε πρόκληση...
ΛΕΜΠΕΣΗ ΑΘΗΝΑ
ΛΕΜΠΕΣΗ ΑΘΗΝΑ 27/06 - 21:16
Kos-fighters
Καλή Επιτυχία Γρηγόρη!!!
ΚΟΥΛΑ
ΚΟΥΛΑ 27/06 - 20:46
ΦΤΑΝΕΙ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ.
ΕΑΝ ΘΕΣ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ . ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΝΏΝΥΜΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ.
Κωος
Κωος 27/06 - 20:13
Προσπαθεί να γίνει Χρήστος
Αλλά δεν τον φτάνει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι!!! Κακή απομίμηση για γέλια
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/06 - 18:14
Η παπατζα στο μεγαλείο της
Γελάει ο κόσμος έχουμε γεμίσει άσχετους που προσπαθούν να το παίξουν σχετικοί…αν κρίνουμε από την πορεία και τους αγώνες του που έχουμε δει στο YouTube ας ελπίσουμε για τα παιδιά μας να τα πάει καλύτερα στην προπονητική

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ