Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 - 2023»

07/11/2023
165 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KosAcademySportsClub) το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, διοργάνωσε διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο δάσος της Παναγιάς Τσουκαλαριάς, με την επωνυμία KOSMTB#2 - 2023. 

Σε αυτόν τον, κατά κοινή ομολογία, όμορφο διήμερο αγώνα συμμετείχαν 8 αθλητικά σωματεία, 6 από την Κω, 1 από τη Ρόδο και 1 από την Αθήνα με συνολικά 57 αθλητές.   

Τα αγωνίσματα που έλαβαν χώρα ήταν, την πρώτη ημέρα το XCC (CrossCountry - ShortTrack - Μικρή Πίστα) και τη δεύτερη ημέρα το XCCκαι το XCO (CrossCountryOlympic) με τη συμμετοχή αθλητών των σωματείων Α.Σ.Ρ. Έλαφος, Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος, Ποδηλατικός Όμιλος Κω, Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας, Κ.Α.Ο Φιλίνος, Ασκληπιός Π.Α.Σ., Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ.) και Α.Ο. Ακαδημία Κω. Οι κατηγορίες αθλητών που αγωνίσθηκαν ήταν αυτές των «Ανδρών», των «Εφήβων», των «Παίδων», των «Κορασίδων», των «Παμπαίδων», των «Παγκορασίδων», των «Μίνι» και των «SuperMini». 

Οι αθλητές της Ακαδημίας Κω την πρώτη ημέρα, στην κατηγορία των «ανδρών» κατέκτησαν την 1ηκαι τη 2ηθέση με τους Έκτορα Βαλλιανάτο και Νικόλαο Μπάλλα και την 1ηθέση στην κατηγορία των «εφήβων» με τον Σεμπάστιαν Ρομάν. Στις «κορασίδες» η Κατερίνα Ανυφαντή τερμάτισε στη 2ηθέση και στους «Παίδες» ο Γιάννης Αδαμαντίδης τερμάτισε 7ος. Στις «Παγκορασίδες» η Μιχαέλα Μητσιάκη τερμάτισε 5ηκαι στην κατηγορία των «παμπαίδων» οι Νίκος Φας, Βασίλης Ροΐδης, Δημήτρης Κιάρης, τερμάτισαν στην 4η, την 5ηκαι την 6ηθέση αντίστοιχα, με τον Κωνσταντίνο Ντέλιο να τους ακολουθεί στην 8ηθέση. Στα «μίνι μεγάλα αγόρια», Πολυχρονιάδης Διαμαντής, Σκαλέρης Σταμάτης και Νικηταράς Βασίλης ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στην 8η, την 9ηκαι τη 10ηθέση αντίστοιχα, ενώ στην κατηγορία των «μίνι μικρών αγοριών» η Ακαδημία κατέκτησε την 4ηέως και την 8ηθέση, με τους Πεδιαδιτάκη Νικόλαο Σταύρο, Κωσταρά Θεόδωρο Εμμανουήλ, Πορρή Κονταντώνη Χαράλαμπο Ηλία, Πολυχρονιάδη Ερμή και Καλσάτο Αλέξιο, αντίστοιχα. Κλείνοντας την 1ηημέρα του αγώνα στις κατηγορίες των «σούπερ μίνι», στα αγόρια ο Μιχαήλ Άγγελος Χριστοδούλου κατέκτησε την 1ηθέση και στα κορίτσια η Έλενα Νίκη Σταυράκη την 2ηθέση. 

Την δεύτερη ημέρα, συνεχίστηκε η δυναμική εμφάνιση των αθλητών της Ακαδημίας Κω με τα τρία χρυσά και τα δύο αργυρά μετάλλια της πρώτης ημέρας, με την κατάκτηση τριών ακόμα χρυσών μεταλλίων, στους «άνδρες» από τον Έκτορα Βαλλιανάτο, στους «έφηβους» από τον Σεμπάστιαν Ρομάν και στα «σούπερ μίνι αγόρια» από τον Μιχαήλ Άγγελο Χριστοδούλου καθώς επίσης και με την κατάκτηση δύο ακόμα αργυρών μεταλλίων, στην κατηγορία των «κορασίδων» από την Κατερίνα Ανυφαντή και στην κατηγορία των «σούπερ μίνι κοριτσιών» από την Έλενα Νίκη Σταυράκη. Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ο Γιάννης Αδαμαντίδης στους «παίδες» κατέκτησε την 6ηθέση, στους «παμπαίδες» οι Νίκος Φας, Βασίλης Ροΐδης, Δημήτρης Κιάρης και Κωνσταντίνος Ντέλιος τερμάτισαν στην 4η, την 5η, την 6ηκαι την 7ηθέση αντίστοιχα και στις «παγκορασίδες» η Μητσιάκη Μιχαέλα ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 5ηθέση. Στις μικρές κατηγορίες, στα «μίνι μεγάλα αγόρια», Πολυχρονιάδης Διαμαντής, Νικηταράς Βασίλης και Σκαλέρης Σταμάτης τερμάτισαν στην 8η, την 9ηκαι τη 10ηθέση, αντίστοιχα και στα «μίνι μικρά αγόρια» η Ακαδημία κατέκτησε την 4ηέως και την 7ηθέση, με τους Πεδιαδιτάκη Νικόλαο Σταύρο, Πορρή Κονταντώνη Χαράλαμπο Ηλία, Κωσταρά Θεόδωρο Εμμανουήλ και Πολυχρονιάδη Ερμή.

Τις απονομές των αγωνιζομένων τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κω, κος Θεοδόσης Νικηταράς, η κα Σβύνου Κων/να, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η δημοτική σύμβουλος, κα Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη. 

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη στήριξη του αγώνα μας, την κα Σβύνου Κων/να για την κάλυψη των εξόδων διαμονής των δύο εκ των καλύτερων Ομοσπονδιακών Κριτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας που διαιτήτευσαν τον διήμερο αγώνα μας και αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τον αγώνα και τη διαμονή τους στο νησί μας.

Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των αθλητών μας, για τα όμορφα εδέσματα που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες και τον κύριο Γεώργιο Χριστοδούλου για τη χάραξη των όμορφων διαδρομών των δύο αγώνων XCCκαι XCO, το ΕΚΑΒ Κω για την ετοιμότητά του στη διάθεση ασθενοφόρου και το Τμήμα Τροχαίας Κω για την άμεση ανταπόκριση και την αποκοπή του δρομολογίου που οδηγεί στην περιοχή του αγώνα.  

Ευχαριστούμε την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών NaturΓαλαθρής ΑΒΕΕ, η οποία για ακόμα μία φορά πρόσφερε αναψυκτικά και νερά στον αγώνα μας.

Ευχαριστούμε τέλος τους χορηγούς μας, Phython Toursκαι Python ExperienceΣταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε. πουπαράλληλαπαρείχε τεχνική υποστήριξη στον αγώνα, Erika’s horse riding farmJacksonsbeachbarrestaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold,KoulliasHotelGroup, ζαχαροπλαστείο MousPatisserie, cafeDeliciousστο Πυλί, Νίκο Απ. Μωρέ (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. καθώς καιτις ναυτιλιακές εταιρείες BlueStarFerriesκαιDodekanisosSeaways.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ