Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2o XMAS BASKETBALL TOURNAMENT που διοργάνωσε ο Έσπερος Κω

31/12/2022
26 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Απο τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου, 110 παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών των Ακαδημιών του Ηρακλή 2000, του Δίκαιου, της ΕΑΚΑ, του Αίολου και του διοργανωτή Έσπερου αθλήθηκαν, χάρηκαν, διασκέδασαν, αντάλλαξαν ευχές και γέμισαν με παιδικές φωνές και χαμόγελα το κλειστό γυμναστήριο της Κω. 


Ευχαριστούμε τον ΔΟΠΑΒΣ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του,  κύριο Χατζηχριστοφή Παναγιώτη, όπως και την υπεύθυνη του κλειστού γυμναστήριου, κυρία Γιαλλίζη Μαριέττα για την άψογη για άλλη μια φορά συνεργασία. 


Ευχαριστούμε το Python Tours, του κυρίου Τζαμάλη Παναγιώτη όπως και τις επιχειρήσεις Kos Aktis & H2O,  του κυρίου Πουλιού Νίκου και της κυρίας Βασιλείου Ιουλίας για την αμέριστη συμπαράσταση. 


Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες, ΕΑΚΑ, ΑΕ Δικαίου, Ηρακλή 2000 και Αίολου Κεφάλου για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους στο 2ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά. 


Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλα τα ΜΜΕ της Δωδεκάνησου και τους έγκριτους δημοσιογράφους τους, που προβάλουν και υποστηρίζουν την συνεχή και από κοινού  προσπάθεια μας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.


Καλή χρόνια με υγεία!!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ