Σας προσκαλούμε στην ποδηλατική πορεία που διοργανώνουμε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στις 8:30.
Εκκίνηση: Από το ποδηλατοδρόμιο της Κω (δίπλα στο Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ)
Διαδρομές
Αργή διαδρομή:
Μέχρι το Ζηπάρι. Μετά τον ΑΒ και τον ΙΒΙΣΚΟ, στρίβουμε δεξιά και επιστρέφουμε μέσω Πηγαδιού και Λάμπης.
Γρήγορη διαδρομή:
Συνεχίζει έως το Μαστιχάρι με πιο έντονο ρυθμό, ολοκληρώνοντας την προπονητική διαθλητική δράση του KOS CUP, που διοργανώνει για 2η φορά το κατάστημα ΚΑΚΚΙΒΕΛΗΣ BEST BIKES.
Στόχοι της ποδηλατοπορείας
Με τη συμμετοχή σας:
1.Θα δείτε από κοντά τα έργα του ποδηλατοδρομίου.
2. Θα διεκδικήσουμε πιο προσιτούς οικονομικά αγώνες για μεγάλους και παιδιά δείχνοντας τη δύναμή μας στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.Ζητάμε στα τοπικά πρωταθλήματα Δωδεκανήσων που ενισχύονται οικονομικά από την ομοσπονδία με 4000€ να μην υπάρχει κόστος συμμετοχής για μεγάλους και παιδιά όπως γίνεται σε όλη την Ελλάδα από Κρήτη έως Πελοπόννησο και Μακεδονία.
3. Θα στηρίξουμε τους Δωδεκανήσιους κριτές, οι οποίοι δεν επιβαρύνουν τα κόστη των αγώνων, σε αντίθεση με τους Αθηναίους που τα τελευταία δύο χρόνια έρχονται στο νησί αν και δεν προβλεπεται απο τον κανονισμό να αγνοούνται οι ντόπιοι κριτές..Το κόστος βέβαια επιβαρύνει τους αθλητές.
Το νησί του ποδηλάτου δε ζητάει ιδιαίτερη μεταχείριση αλλά ίση μεταχείριση.Στους αγώνες της Ρόδου ορίζονται Δωδεκανήσιοι.Γιατί όχι στην Κω?
Δεν ενδείκνυται η παρουσία παιδιών λόγω κίνησης στον επαρχιακό δρόμο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΩ -ΚΑΛΥΜΝΟΥ