Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Π. Χατζηχριστοφής προς Ν. Μιμερίνη: Η Διοίκηση δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται, διότι εκβιαζόμενος δεν διοικείς...

30/08/2022
219 Εμφανίσεις
7 Σχόλια

Δήλωση Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ Κω Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

Αγαπητοί συνδημότες μου,

με λύπη πληροφορήθηκα την ανάρτηση, με επισήμανση, που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τρόπο που παραπέμπει σε τρικ πολιτικών σκοπιμοτήτων, ο Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, Νίκος Μιμερίνης, ο οποίος απειλεί με παραίτηση, καθώς, κατά τα λεγόμενά του, αισθάνεται αδικημένος και περιφρονημένος από τη Διοίκηση του ΔΟΠΑΒΣ.

Αξίζει να σημειώσω ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μιμερίνης απειλεί με παραίτηση.

Θα πρέπει ωστόσο να υπενθυμίσω, αυτό που του έχω αναφέρει αρκετές φορές και κατ’ ιδίαν και το οποίο λόγω της θέσης του όφειλε να γνωρίζει, ότι η Διοίκηση δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται, διότι εκβιαζόμενος δεν διοικείς.

Επίσης, οφείλω να του υπενθυμίσω, ότι δεν διοικεί εμένα, τους εργαζόμενους του ΔΟΠΑΒΣ ή κάποιον Δημοτικό Οργανισμό, παρά μόνο το σωματείο που εκπροσωπεί και ως εκ τούτου εκεί θα πρέπει να απολογείται για τις όποιες προθέσεις και αποφάσεις του.

Ως προς την ουσία του πράγματος και για να ενημερωθούν οι Κώοι πολίτες, το εν΄ λόγω σωματείο, του οποίου οι γονείς και οι αθλητές τυγχάνουν του Απόλυτου Σεβασμού μας, όπως αποδεικνύεται και εμπράκτως από την συνεχή υποστήριξη προς αυτό (ενδεικτικά οι υπ’ αρ. 34/25-6-2020, 29/18-6-2021, 38/25-5-2022 αποφάσεις χρηματοδότησης για διοργάνωση εκδηλώσεων όπως επίσης και η παραχώρηση της Πλατείας Ανταγόρα για την διοργάνωση KOS 3X3 Basketball Festival), έχει λάβει τις ώρες χρήσης που ζήτησε στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Κω, δηλαδή συνολικά 29 ώρες, εκ των οποίων 18 ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και 11 ώρες τα Σαββατοκύριακα.

Θα έπρεπε μάλιστα να πει στους μικρούς αθλητές, στους γονείς τους και στους συμπολίτες μας ότι από το 2019 αλλά και στο νέο πρόγραμμα αυξήθηκαν για το ΦΟΙΒΟ ΚΩ οι ώρες που του διατίθενται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η συγκεκριμένη τακτική του κ. Μιμερίνη δεν με ξαφνιάζει πλέον.

Του προτείνω την επόμενη φορά που θα επιλέξει να αποπροσανατολίσει μέρος του αθλητικού κόσμου να το ξανασκεφτεί και να δράσει με διάθεση συνεργασίας.

Ζητούμε ως ΔΟΠΑΒΣ τη συνεργασία του κ. Μιμερίνη, ως Προέδρου του αθλητικού σωματείου ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, όπως και των Προέδρων όλων των αθλητικών σωματείων.

Στο νησί μας, όπου τα τελευταία τρία χρονιά, μετά από σειρά ετών αδράνειας, πραγματοποιούνται επενδύσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, δεν χωρούν προσωπικές και σωματειακές διαφορές ή σκοπιμότητες, στις οποίες δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε.

Όπως κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει, μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά τον πολιτισμό και τον αθλητισμό του τόπου μας.

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής

Πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ Κω


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 7
Ψιτ
Ψιτ 31/08 - 22:28
-
....ακομα ενας καλαμοκαβαλαρης που θα παει λιαν συντομως στα αζητητα!!!
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 31/08 - 14:01
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΟ.....
Γονέας!
Γονέας! 31/08 - 13:55
Ντροπή σου!
Ντροπή σου!!!!! Σήκω και φύγε ντροπιάζεις τους πάντες και τα πάντα εσυ και ο δήμαρχος σου!!
Ομάδα αθλητών
Ομάδα αθλητών 31/08 - 12:05
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κύριε Χατζηχριστοφή απαράδεκτη η απάντηση σας!!Δηλαδή όποιος θέλει να αναδείξει ένα σφάλμα πρέπει άμεσα αυτό να σημαίνει πως έχει πολιτικά κίνητρα;Εμμέσως πλην σαφώς, μας λέτε ότι όποιος δεν σας θαυμάζει και δεν σας εξυμνεί, είναι πολιτικός σας αντίπαλος και απειλή που πρέπει να εξοντωθεί. Γιατί δεν αναφέρεστε στους λόγους που οδηγούν τον κ. Μιμερίνη στην παραίτηση; Προσγειωθείτε λίγο και σεβαστείτε τον κ. Νικηταρά που σας έβαλε σε αυτή την θέση.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 23:02
Χαμήλωσε την αλαζονεία σου
Κ Παναγιώτη όταν περπατατε κοιτάτε και λίγο κατω σταματήστε τις φαντασίες και την αλαζονεία άντε από το πουθενά μπήκατε στο δήμο με μισθό
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 22:20
αλαζονεία...
Παναγιώτη, 3 έτη είσαι εκλεγμένος στην αυτοδιοίκηση, μικρό χρονικό διάστημα για να αποκτήσει κάποιος αλαζονεία !
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 30/08 - 19:07
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητέ κε Χατζηχριστοφή,Η απάντησή σας προς τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ δεν σας τιμά ως Πρόεδρο του Οργανισμού καθώς συγχέετε, τις επιχορηγήσεις αθλητικών εκδηλώσεων στο Νησί μας με τεράστια εμβέλεια και αθλητική σημασία, που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια από τον Α.Σ ΦΟΙΒΟ και αναδεικνύουν τον αθλητισμό και το « ευ αγωνίζεσθαι» , με τα μικροπολιτικά παίγνια και συνεχείς διακρίσεις έναντι των αθλητικών σωματείων.Ο Α.Σ ΦΟΙΒΟΣ από ιδρύσεώς του πολεμήθηκε χωρίς λόγο επί σειρά ετών, από τις εκάστοτε διοικήσεις του οργανισμού, παρόλα αυτά με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά άντεξε και σήμερα συγκαταλέγεται στα πιο υγιή σωματεία ανά την Ελλάδα.Συνεχίστε να πολεμάτε το Σύλλογο αλλά μην προσπαθείτε να εκμεταλευθείτε τα Μέλη του Συλλόγου για ψηφοθηρικούς λόγους γιατί θα χάσετε και αυτό σας το υπογράφω.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ