Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 22 εκ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

21/06/2024
84 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 11 έως τις 17 Ιουνίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 22 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Ερέτρια Ευβοίας, επέλεξε τα στοιχήματα «Συνολικό εύρος 7+ γκολ» και «Over 3,5 γκολ» σε 3 αγώνες από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024, την πρώτη κατηγορία της Λετονίας και της Σιγκαπούρης και κέρδισε 15.359,18 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, στο Τρικάστ της 1ηςιπποδρομίας από το Scottsville, ένας νικητής κέρδισε 2.030,05 ευρώ.

***

Εταιρικό προφίλ


Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως. 


Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.


Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.


Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.grΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμοςni-kos
Ανώνυμοςni-kos 22/06 - 21:12
ΟΠΑΠ
Δεν σας άρεσε το σχολιο.Μάλλον επειδή είστε και οι ίδιοι μέρος του σάπιου συστήματος. Μην στεναχωρηθουν οι εντολοδοχοι σας. Απλα θα περιμένω μήπως από φιλότιμο-λέμε τώρα-κάποια στιγμή δημοσιευσετε την είδηση ως οφείλετε να κάνετε, ητοι:ο ΟΠΑΠ από..... έως..... μοίρασε τόσα ευρω στους παίκτες ενω παράλληλα για το χρονικό διάστημα εισέπραξε τόσα ευρώ από τους παίκτες.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ