Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΠΑΟΚ ΚΩ: Αποχαιρετισμός στον Χρήστο Κουβαρά!

17/06/2024
263 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Χρήστος Κουβαράς έγραψε την δική του προσωπική ιστορία στην ομάδα μας! 

Στην  ανδρική μας ομάδα αρχηγός,  μαχητής, πολεμιστής στα εύκολα και τα δύσκολα, στις πίκρες και τα όμορφα πάντα παρών,  έζησε και τα μίζερα χρόνια βοήθησε αγόγγυστα παντού, έκανε ακόμα και τον κόουτς ένα διάστημα όταν χρειάστηκε, και τερματοφύλακας έπαιξε όταν χρειάστηκε,προπόνησε και μικρούς, δεν βαρυγκώμησε ποτέ, ήταν πάντα παρών να βοηθήσει ιδίως τα μικρά παιδιά,  και όταν ως αρχηγός συνέβαλε τα μέγιστα να ανέβει η ομάδα στην Α΄Δωδεκανήσου, με γενναιοδωρία παραχώρησε την θέση του στην ομάδα,  κάνοντας όπως είπε χώρο για τα πιο νέα παιδιά!  

Χρήστο σε ευχαριστούμε για τα τόσα χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς, και για χάρη σου οργανώνουμε αυτήν την μικρή γιορτούλα των βετεράνων στους οποίους δεν πρόλαβες καλά –καλά να ενταχθείς!

Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε ότι κάνεις,  και να καταφέρετε με την Μαριέττα σου , τον Γιαννάκη την Αντιγόνη και τον Αλέξανδρο, να εκπληρώσετε όλα τα όνειρα σας! Δεν θα χαθούμε!

Η ομάδα μας απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους βετεράνους του νησιού να πάρουν  μέρος στο δίτερμα αυτό για να χαιρετίσουμε τον Χρήστο που την άλλη εβδομάδα εγκαταλείπει οικογενειακώς το νησί μας , την Τρίτη 18/6 με ώρα προσέλευσης 9.00μμ και ώρα έναρξης αγώνα 9.30μμ


Το ΔΣ του ΠΑΟΚ ΚΩ:

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ