Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρόταση του ΠΑΟΚ Κω για διοργάνωση μίνι κυπέλλου βετεράνων «Νεκτάριος Γιμελάς»

16/09/2022
25 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Κύριε Πρόεδρε του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ ,

Λόγω αδυναμιας Δοξας Καρδάμενας και Αντιμάχου να συμμετέχουν λόγω παρατεταμένης σαιζόν στο τουρνουά που προτείναμε, και αδυναμίας της ομάδας των Ροδίων να ανταποκριθεί σε άλλη ημερομηνία, , επαναδιατυπώνουμε την πρόταση για το μίνι κύπελο ως εξής:

Οι ομάδες της πόλης από κοινού συγκροτούν την μικτή πόλης(1), οι ομαδες των χωριών την ομάδα μικτή χωριών(2) και μαζί με ΠΑΟΚ ΚΩ(3) και ΡΟΔΟ-ΔΙΑΓΟΡΑ(4)έχουμε τις 4 ομάδες του μινιμυπέλου.

Στην λύση αυτήν εχουμε την σύμφωνη γνώμη όλων που θα στείλουν από 4-5 βετερανους για την συγκροτηση των 2 μικτών! Επίσης θα εχουμε την συνεργασία και την κάλυψη του GIAFKASPORTSως συνδιοργανωτη της εκδήλωσης.

 Επαναλαμβάνουμε ότι η όλη διοργάνωση θα γίνει υπό την επίβλεψη της ομάδας μας και θα έχει τον τίτλο ΚΥΠΕΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ «Νεκτάριος Γιμελάς» προς τιμήν του αποβιώσαντος παλιού αρχηγού της ομάδας μας Νεκτάριου Γιμελά. Η ομάδα μας θα αναλάβει τον εφοδιασμό των ομάδων με νερά.

Χρόνος εκδήλωσης 7&8/10/2022 .η ομαδα της Ροδου θα ερθει το πρωί της 7/10 με καταμαραν και θα αναχωρησει Κυριακή 9/10 με πλοίο για Ροδο!

Φιλοδοξούμε να κάνουμε την διοργάνωση αυτή ετήσια με συμμετοχή και μετάκληση κάθε χρόνο διαφορετικής ομάδας βετεράνων εκτός του νησιού μας!

Από εσάς (τον ΔΟΠΑΒΣ ζητάμε τα έξοδα φιλοξενίας &διατροφής των βετερανων Ρόδου –Διαγόραminimum 25 ατομα) (, τα έξοδα διαιτησιών& και ιατρικής κάλυψης για τους 4 αγώνες(~500ευρώ), πρόχειρες εμφανισεις για τις 2 μεικτές ομάδες(~500ευρώ ,μεταλλια και διπλώματα,  και την την διάθεση του γηπέδου! 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΩ                    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ/Σ Του ΠΑΟΚ ΚΩ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ