Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρωταθλητής Ελλάδας ποδηλασίας δρόμου ΑΜΕΑ ο Μιχάλης Καλλερές

23/04/2024
84 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ένα Σαββατοκύριακο (20-21/4) γεμάτο δράση έζησαν οι οπαδοί του ποδηλάτου, καθώς στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, έπεσε την Κυριακή η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παρά-Ποδηλασίας Δρόμου, σε συνδιοργάνωση της ΕΑΟΜ-ΑΜεΑ με την Περιφέρεια Κρήτης.

Συμμετείχαν 14 σωματεία, απ’ όλη την Ελλάδα και πρώτευσαν, κατακτώντας τα περισσότερα χρυσά μετάλλια, ο Ιωνάς στην ατομική χρονομέτρηση και αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ, στην αντοχή.

Πρωταθλητής Ελλάδος στη κατηγορία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασιας Δρόμου ΑΜΕΑ στην Ατομική Χρονομέτρηση στο Τυμπάκι , Ηρακλείου Κρήτης ο Μιχάλης Καλερές του Ποδηλατικού Ομίλου Κω που αγωνίστηκε με τον Ιωανά 2007.


Τα συγχαρητήρια της εντεταλμένης αθλητισμού, Διονυσίας Γιαννούλη

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον αθλητή της καρδιάς μάς Μιχάλη Καλλερέ, για την ανάδειξη του  ως Πρωταθλητής Ελλάδος στη κατηγορία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ΑΜΕΑ στην Ατομική Χρονομέτρηση στο Τυμπάκι , Ηρακλείου Κρήτης.


Ο Μιχάλης Καλλερές αποτελεί ένα απτό παράδειγμα του τι μπορεί να πετύχει ένας νέος, αν έχει δύναμη ψυχής, καταβάλλει συνεχή προσπάθεια, προπονείται σκληρά και δεν εγκαταλείπει κανένα αγώνα.


Θέλω να συγχαρώ τον ίδιο και  όλους όσοι τον στηρίζουν στη  λαμπρή αθλητική του διαδρομή. Τον σύλλογο του “ΙΩΝΑ 2007” , τους προπονητές του κ.κ Νικόλαο Πρέζα,  Ανδρέα Κλήμεντο , Νεκτάριο Πολίτη, Διώτη Γιώργο, Στράτο Μπίλλη και Γιώργο Γκούντα.

 Την οικογένεια του που είναι πάντα δίπλα του σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.


Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά,


Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού

                             και

              Νεολαίας Δήμου Κω


               Διονυσία Γιαννούλη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ