Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ο ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

27/04/2022
55 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Από 26 έως 29 Απριλίου σε κοινή αγωνιστική προετοιμασία οι δύο αθλητικοί σύλλογοι ενόψει του Κυπέλου Ελλάδος στο Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο.
Για τέσσερις ημέρες ενώνουν τις δυνάμεις τους ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ο ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, προετοιμάζοντας τους αθλητές τους για το αθλητικό γεγονός της χρονιάς που είναι το Κύπελλο Ελλάδος τον επόμενο μήνα.
Καθημερινές διπλές δίωρες προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) με τη συμμετοχή εννέα αθλητών ο κάθε σύλλογος προετοιμάζεται στο αγωνιστικό κομμάτι, λαμβάνοντας υπόψη και τις αλλαγές των κανονισμών διαιτησίας που έθεσε η παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντο, κάνοντας το άθλημα ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Οι αθλητές των δυο συλλόγων θα έχουν την ευκαιρία, να προπονηθούν και στους ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες για ακόμη καλύτερη αγωνιστική εμπειρία και προετοιμασία.
Οι σύλλογοι ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ για την παραχώρηση του χώρου αφού οι πρωινές προπονήσεις διεξάγονται στο αθλητικό πολύκεντρο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Φωλιά για τη διάθεση της ηλεκτρονικής κάσκας, καθώς επίσης στην Ντίνα Σβύνου για την πολύτιμη βοήθεια της στη φιλοξενία της ομάδας του ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, και τέλος σε όλους τους αθλητές οι οποίοι για ακόμη μια φορά, αποδεικνύουν ότι οι καλύτεροι ποτέ δεν ξεκουράζονται, αλλά συνεχίζουν να εργάζονται και να προσπαθούν.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ