Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σ. Συλαϊδόπουλος: "Οι συνθήκες που υπάρχουν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού μπορούν να συγκριθούν μόνο με ευρωπαϊκούς συλλόγους"

01/05/2023
137 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων από τους ερυθρόλευκους.

Το Σάββατο (29/4) η Κ19 του Ολυμπιακού μετά από τη νίκη με 4-0 επί του Βόλου σφράγισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο πρωτεργάτης της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, αναφέρθηκε σε αυτή την επιτυχία, αλλά και στη λειτουργία των ακαδημιών.

 Αναλυτικά η δήλωση του Συλαϊδόπουλου:

 "Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αξιολογήσεις μια χρονιά σε αναπτυξιακές ηλικίες και τα αποτελέσματα είναι σίγουρα ένας απ’ αυτούς. Είμαστε χαρούμενοι που μετά από έξι χρόνια η ομάδα μας κατακτά το πρωτάθλημα και είναι σημαντικό το ότι η ομάδα του χρόνου θα μπορέσει να αγωνιστεί στο UEFA Youth League. 

 Για εμάς ήταν μία φανταστική σεζόν, όμορφη και απαιτητική. Θεωρώ πως η αγωνιστική και η πνευματική σταθερότητα που είχαμε, σε συνδυασμό με την απόλυτη δέσμευση και πίστη για τον στόχο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, μας έδωσαν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Όλα τα παραπάνω με κάνουν να αισθάνομαι περήφανος που προπόνησα το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών και προνομιούχος που είχα τους συγκεκριμένους συνεργάτες. 

 Αλλά εγώ θα ήθελα να σταθώ, ότι το σημαντικότερο για εμάς πέρα του τίτλου που κατακτήσαμε, είναι η ανάδειξη και η εξέλιξη των παιδιών. Μέσα στη χρονιά είδαμε τεράστια βελτίωση και αυτό νομίζω είναι θετικό τόσο για την ακαδημία, αλλά πολύ περισσότερο για τον σύλλογο. Ευελπιστούμε κάποια απ’ αυτά τα παιδιά να τα δούμε να αγωνίζονται με τη φανέλα της πρώτης ομάδας. 

 Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον, ελπίζουμε να συνεχιστούν οι επιτυχίες τόσο σε ομαδικό επίπεδο, αλλά πολύ περισσότερο στην εξέλιξη και την ανάδειξη των παιδιών και είμαι σίγουρος για το πλάνο και τα αποτελέσματα που έχει θεσπίσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ανιγκό και ο συνεργάτης του κ. Μπένετεντ.

   Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Ακαδημίας και του συλλόγου (πρώτης ομάδας και Ολυμπιακού U23) για τη συνεργασία και τη βοήθεια που μας έδωσαν. 

 Η Ακαδημία λειτουργεί σε ένα άκρως επαγγελματικό επίπεδο, οι συνθήκες και οι παροχές που υπάρχουν σε αυτήν είναι στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα και μπορούν να συγκριθούν μόνο με Ευρωπαϊκούς συλλόγους, κάτι που αντανακλά στο όραμα της διοίκησης και του προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη".


sport24.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ