Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σάρωσε τα μετάλλια ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου - Η Αγγελική Αλευράκη Πρωταθλήτρια Ελλάδος!!

09/07/2024
83 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Επέστρεψε σήμερα στα Δωδεκάνησα η αποστολή της ομάδας μας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά στη Κρήτη.

 Για άλλη μια φορά τα παιδιά και ο προπονητής Σπύρος Ταντής έδειξαν ότι η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα, που θα ζήλευαν σύλλογοι με δεκάδες παραπάνω χρόνια ζωής. 

Καθώς η συνολική συγκομιδή ήταν 7 μετάλλια στις τρεις κατηγορίες που έλαβαν μέρος οι αθλητές μας.

 Τελικά ήμασταν η ομάδα με την μεγαλύτερη συγκομιδή. 

Χρέος  μας είναι  να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που τελικά κάνει την Κω γνωστή στον ποδηλατικό κόσμο της χώρας, καθώς σε κάθε πανελλήνιο πρωτάθλημα οι αθλητές μας τα δυο τελευταία χρόνια πάντα ανεβαίνουν στα βάθρα. 


 Αγωνιστικά την Παρασκευή,  στο ατομικό χρονόμετρο, είχαμε στις παγκορασίδες πρωταθλήτρια Ελλάδος την Αγγελική Αλευράκη με δεύτερη την συναθλήτρια της Αντριάνα Σαμάρα που σε διάστημα 7 μηνών από τοτε που πήρε μεταγραφή στην ομάδα μας έχει δείξει πολύ καλά δείγματα.


Στις κορασίδες, η Μπούσδρα Ηρώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο .

Η Σιδέρη και η Στεφανάκη τερμάτισαν στις θέσης 15η-16η αντίστοιχα.


Στους παίδες ο Γρηγοριάδης σε εξαιρετική  κατάσταση κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Ενώ ακολούθησαν ο Αλευράκης στην 22η , ο Κωστογλάκης στην 30η και ο Καραγιαννης στην 35η θέση. 


Το Σάββατο, στον αγώνα των δύο κατηγοριών που έτρεχαν τα κορίτσια,  σε μια διαδρομή με αρκετή και σκληρή ανηφόρα αλλά και με πολύ δυνατό αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες όλων των αθλητριών. Οι δύο παγκορασίδες έκαναν και πάλι το 1-2 κατακτώντας άλλο ένα τίτλο πρωταθλητή. 

               Η Αλευράκη που αποσπάστηκε από νωρίς και έκανε μια διαφορά ασφαλείας από το κυρίως  γκρουπ. 

 Ενώ η Σαμάρα αποσπάστηκε και αυτή από το 15 χλμ, πριν τον τερματισμό, με μια μικρή διαφορά και έτσι έφτασε έως το τέλος  εξασφαλίζοντας  τη δεύτερη θέση με ένα εκπληκτικό ανέβασμα   στην τελευταία πολύ σκληρή  ανηφόρα.


Στις κορασίδες, η Μπούσδρα πήρε και πάλι την Τρίτη θέση ενώ πολύ καλά κατάφερε να πλασαριστεί και η Σιδέρη που κατέκτησε την 6η θέση με ένα δυνατό σπριντ στην τελευταία ανηφόρα.

 Η Μαρία Στεφανάκη  που δούλεψε για την ομάδα κατέλαβε την 16η θέση.


Στον αγώνα της Κυριακής,  οι παίδες αθλητές δουλεύοντας υποδειγματικά όπως τους είχε εξηγήσει ο κύριος Ταντής. Κατάφεραν να φέρουν τον Γρηγοριάδη σε θέση ισχύος αφού ήταν ο αθλητής που ήταν στην καλύτερη κατάσταση από την ομάδα και φαινόταν σ όλη την διάρκεια του αγώνα.  Ενώ ήταν στο  γκρουπ με άλλα 4 από τα φαβορί, μια κράμπα στα τελευταία 100 μέτρα τον άφησε  έξω από κάθε προσδοκία αφήνοντας μια δόση πίκρας στον ίδιο αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους.


Για άλλη μια  φορά τα παιδιά μας στήριξαν σ' αυτό το μακρύ ταξίδι οι χορηγοί μας :


Sernikos bikes 

Rafnar Hellas 

Χατζηδαυίδ μεταφορές 

Pirros μεταλλικές κατασκευές 

Zaman fu burger house 

Ac project catering 

Mitsis hotels 

Sante cafe 

Blue star ferry’s 

Berto luccy 

Bti travel agency 

Pergaminos cars 

Top gear ενοικιάσεις μοτο 

Kos Marina 


Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την κοινή προσπάθεια όλων μας για την ανάπτυξη της ποδηλασίας στη Κω και στα Δωδεκάνησα μάς. 


Με ιδιαίτερη τιμή, 


Γραφείο Τύπου

 Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ