Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ Μ. ΜΙΧΑΛΑ ΚΑΙ Μ. ΤΡΙΓΚΑ

03/06/2024
270 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον αγώνα ποδηλασίας BREVET 1200km Αθήνα-Αλεξανδρούπολη, συμμετείχαν δυο αθλητές από την Κω, ο Μιχάλης Μιχάλας και ο Μπάμπης Τρίγκας. 

Ο αγώνας πραγματοποιείται κάθε 4 χρόνια, έχει ως αφετηρία τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τερματισμό το Φάρο της Αλεξανδρούπολης. Οι αθλητές διέσχισαν την Αθήνα, τη Χαλκίδα, τη μονή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, πέρασαν από τα Βουνά της  Εύβοιας, συνέχισαν προς νομό Φθιώτιδας, Βόλο, Φάρσαλα, Τρίκαλα, Μετέωρα. Συνέχισαν προς Κοζάνη, πέρασαν από Βέροια, ανέβηκαν στο όρος Πάικο, έφτασαν λίμνη Κερκίνης, διέσχισαν το Πολύκαστρο του Κιλκίς, τις Σέρρες, τη Δράμα, έφτασαν Καβάλα και την τελευταία μέρα έκαναν τη διαδρομή μέσα από το Νέστο ποταμό, την Κομοτηνή και κατέληξαν στο Φάρο της Αλεξανδρούπολης. 

Οι αθλητές μας, ο Μπάμπης Τρίγκας και ο Μιχάλης Μιχάλας, πραγματοποίησαν έναν άθλο για τον οποίο είμαστε όλοι περήφανοι. Παρακολουθούσα την πορεία τους καθημερινά και θαύμασα την υπερπροσπάθειά τους, τόσο εγώ όσο και άλλοι ποδηλάτες του νησιού.

Σήμερα βραβεύτηκαν στο χώρο του Επαρχείου της Κω για την προσπάθειά τους και τους εύχομαι να συνεχίσουν τόσο τη δυναμική τους αθλητική πορεία όσο και να αναδεικνύουν το νησί μας μέσα από τις επιτυχίες τους.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει αθλητικές δράσεις με γνώμονα την ανάδειξη προορισμών και αθλητών. Στο πλαίσιο αυτό, το Επαρχείο Κω-Νισύρου, τιμά τον αθλητισμό και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στην προσπάθεια των αθλητών. Γραφείο Τύπου Επαρχείου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/06 - 19:37
.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ....ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΝΑΧΟΙ ........

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ