Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σήμερα η εκδήλωση του Δήμου για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

03/06/2024
251 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Το ποδήλατο είναι ελευθερία, είναι διασκέδαση, βοηθά στην ισορροπημένη ανάπτυξη της σωματικής και ψυχικής μας υγείας, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της ζωής του Πλανήτη μας.

Το ποδήλατο είναι ένα δημοφιλές, απολύτως πρακτικό και λειτουργικό μεταφορικό μέσο, το οποίο μας εξασκεί και μας μεταφέρει, όχι μόνο στο σχολείο, στα μαγαζιά και στη δουλειά μας. Πολύ περισσότερο, μας οδηγεί προς ένα πιο ζωντανό, ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Την 3η Ιουνίου, ημέρα η οποία έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, γιορτάζουμε αυτή τη σπουδαία δύναμη του ποδηλάτου, και υπογραμμίζουμε τη σημασία των μεταφορών χωρίς μηχανή, για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης και την Καταπολέμηση της Κλιματικής Αλλαγής.

Παροτρύνουμε, λοιπόν, τους Συλλόγους του νησιού μας, Ποδηλατικούς και άλλους, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας, αθλητές και μη, να συμμετέχουμε, τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024, και ώρα 19:30, στον εορτασμό αυτής της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου στο νησί της Κω, ακολουθώντας μια όμορφη ποδηλατική πορεία!! 

Ώρα έναρξης 19:30

Εκκίνηση/Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/06 - 21:03
Γιατί....
έχεις την εντύπωση ότι,έτσι όπως κατασκευάστηκαν οι ποδηλατόδρομοι είναι σωστοί κ ασφαλής;;;;;;;;;;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/06 - 18:13
Σας χάλασε
Αυτοί που κάποτε έβγαιναν με την μεζούρα να μετρήσουν τους ποδηλατοδρόμους γιορτάζουν σήμερα την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ