Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στα ύψη η αδρεναλίνη στο “Urban Game” από το Σύλλογο Αεροσφαίρισης Κω

13/11/2023
813 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Κόκκινο χτύπησε η αδρεναλίνη στο “Urban Game” που διοργάνωσε στις 12/11 ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κω, με τους συμμετέχοντας να έχουν την ευκαιρία να περάσουν μία απολαυστική ημέρα.

Το airsoft είναι ένα άθλημα το οποίο προαφαιρεί στους παίχτες στιγμές γεμάτες ενθουσιασμό και αδρεναλίνη ενώ το πνεύμα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης που αναπτύσσεται μεταξύ των συμπαικτών.

Το Airsoft αποτελεί ένα αγώνισμα εξωτερικού χώρου το οποίο εμπεριέχει στοιχεία προσομοίωσης μάχης, στρατηγικής και πολεμικών τεχνικών, χωρίς όμως να πρέπει να συγχέεται με οποιουδήποτε είδους στρατιωτική εκπαίδευση. Τα όπλα που χρησιμοποιούνται αποτελούν πιστά αντίγραφα (σε οπτικό και όχι λειτουργικό επίπεδο) υπαρκτών όπλων και εκτοξεύουν (μέσω της χρήσης πεπιεσμένου αέρα) σφαιρίδια διαμετρήματος 6 χιλιοστών φτιαγμένα από πλαστικό ή βιοδιασπώμενο -φιλικό προς το περιβάλλον- υλικό. Σε αντίθεση με το Paintball, με το οποίο λανθασμένα παρομοιάζεται σε πολλές περιπτώσεις, τα σφαιρίδια δεν αφήνουν χρώμα όταν έρθουν σε επαφή με κάποιο σώμα ή αντικείμενο, προσδίδοντας έτσι στο Airsoft ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του: Ανεξαρτήτως πεδίου και σεναρίου, όλα βασίζονται στην ειλικρίνεια και το σεβασμό προς τους συμπαίκτες, καθώς το εάν ο εκάστοτε παίκτης θα παραδεχθεί πως ο αντίπαλός του τον πέτυχε, επαφίεται στην κρίση και το ήθος του και μόνον!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος 13/11 - 22:54
Απάντηση σε αυτούς που δεν έχουν κουνήσει ποτέ τόν κωλο τους για κάτι...
μίζεροι άνθρωποι που ποτέ σας δεν κάνατε κάτι σωστό και φαίνεται από τον τρόπο που μιλάτε για άλλους...που απλά κάνουν μια δραστηριότητα που αγαπουν..
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/11 - 22:19
Πωωω κυριολεκτικά ότι να νε
Πωωω κυριολεκτικά εσείς που κάνετε σχόλια μπροστά από ένα κινητό είστε ή καμένη γενιά και αυτοί που δεν πηγαίνετε το Πάσχα στην εκκλησία που από την μεγάλη Παρασκευή αλλάζετε δρόμο και οι βασικά πυροβολημένοι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/11 - 22:15
Ερώτηση
Εσείς που σχολιάζεται έχετε σηκωθεί ποτέ από τον καναπέ σας;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/11 - 19:21
Πωωω
Χώρα υπό διάλυση, γενιά καμμένη......
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/11 - 17:43
ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ
Αυτοί το πασχα κρύβονται από τα δυναμητάκια
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/11 - 15:35
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ