Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Εθνική Παίδων (U17) άρσης βαρών οι Σπύρου, Κουλλόλλι και Τρακόσσας του Ανταγόρα

03/06/2022
16 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στην προκαταρκτική Εθνική ομάδα παίδων (U17) ο Παναγιώτης Σπύρου, ο Στέφανος Τρακόσσας και ο Σούλι Κουλλόλλι του Π.Α.Σ. Ανταγόρα, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων (U17) που θα διεξαχθεί από 10 έως 18 Αυγούστου 2022, στην Πολωνία.
Επιλέχτηκαν δεκαεπτά(17) αθλητές και αθλήτριες, από τα σωματεία όλης της χώρας , ώστε να στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες, όπου στο τέλος της προετοιμασίας η Τεχνική επιτροπή της Ε.Ο.Α.Β. θα αποφασίσει ποιοι θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Η ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση και με μεγάλη περηφάνια, να ανακοινώσουμε την κλήση των αθλητών μας, Παναγιώτη Σπύρου (γεν. 2009), ο Στέφανο Τρακόσσα (γεν. 2007) και ο Σούλι Κουλλόλλι (γεν. 2005) στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ (U17) ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων 2022.
Το επίσημο mail από την Ε.O.A.B. έφτασε σήμερα το πρωί και η ύψιστη τιμή για τους αθλητές δεν μπορεί παρά να κάνει περήφανους τους γονείς, τους προπονητές , τον σύλλογο, αλλά και όλο το νησί μας.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον Παναγιώτη, στον Στέφανο, στον Σούλι αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που εντάχτηκαν στις Εθνικές ομάδες, καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.
Για τον Ανταγόρα
ο Πρόεδρος
Μάριος Πλούμπης

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ