Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Ολλανδία η αθλήτρια Χριστίνα Ντρίτση σε αγώνα MTB

14/09/2022
76 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έτοιμοι για την αποστολή στο Απελντουρν στην Ολλανδία, σε έναν από τους πιο δυνατούς αγώνες στο Ολλανδικό πρωτάθλημα ποδηλασίας.

Η Χριστίνα μετά την εμφάνισή της στο Μπεργκενχόεκ στην Ολλανδία, προσκλήθηκε, από τους διοργανωτές, να λάβει μέρος στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) σε ένα από τα πιο δύσκολα και τεχνικά τερέν του Ολλανδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε πολύ καλούς αθλητές. Είναι μία εμπειρία που κερδήθηκε από την μαχητικότητα και το ταλέντο της στην ορεινή ποδηλασία και μία ευκαιρία να γνωρίσει το αγώνισμα στο υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Της δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις προκλήσεις που θα συναντήσει στην πορεία της στο συναρπαστικό άθλημα της ορεινής ποδηλασίας και να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες από την συμμετοχή της στο τριήμερο στην Ολλανδία που περιλαμβάνει προπόνηση και επίσημη συμμετχή σε διασυλογικό αγώνα του Ολλανδικού πρωταθλήματος!

Να ευχαριστήσουμε την Μούκα Ειρήνη για την στήριξή της Χριστίνας στο προπονητικό πρόγραμμα.

Η δύσκολη αυτή αποστολή έχει την υποστήριξη και συμπαράσταση των χορηγών που βοηθούν στο έργο της με κάθε τρόπο. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να το ευχαριστηθεί και να αποκομίσει τα καλύτερα από αυτή την εμπειρία

KOULLIAS GROUP – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΛΙΑΣ,

BLUE STAR FERRIES.

BE BIKE.

ILLY CAFÉ.

MARINA KOS ISLAND.

ANEM FERRIES.

MONKEY BIKE SHOP.

DAVID’ S GYM.

SKIPPER CAFÉ.

KANTINA STREET FOOD.

Εκ μέρους του συλλόγου της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ποδηλατικός Όμιλος Κω.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ