Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

05/09/2023
99 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου μικρών κατηγοριών, με το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης να διεξάγεται για όλες τις κατηγορίες την πρώτη ημέρα και το αγώνισμα της αντοχής να λαμβάνει χώρα τις επόμενες δύο ημέρες.

Ένα τριήμερο που έδωσε τη δυνατότητα σε σχεδόν 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε επίπεδο περιφερειακών και πανελλήνιων πρωταθλημάτων για το 2023. 

Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης η Ακαδημία Κω είχε τη χαρά να δει στην κατηγορία των «Παμπαίδων», στην οποία αναμετρήθηκαν 47 αθλητές, τον Βασίλη Ροΐδη να σημειώνει τον 5οταχύτερο χρόνο και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στα Δωδεκάνησα, κατακτώντας μάλιστα και την καλύτερη θέση από όλους τους αθλητές μας στο εν λόγω πρωτάθλημα. Στην ίδια κατηγορία τον ακολούθησε ο Νίκος Φας κάνοντας τον 16οταχύτερο χρόνο, με τον Λευτέρη Τζαμάλη και Δημήτρη Κιάρη να τερματίζουν στην 23ηκαι 31ηθέση. Στο ίδιο αγώνισμα, η Παγκορασίδα μας, Μητσιάκη Μιχαέλλα, έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα τερματίζοντας 11ημεταξύ 25 αθλητριών που αγωνίσθηκαν στην κατηγορία αυτή. Ο Δημητριάδης Δίας και ο Αδαμαντίδης Ιωάννης, στην κατηγορία των «Παίδων» κατάφεραν να πετύχουν την 1ηκαι τη 2ηθέση μεταξύ των αθλητών που αγωνίσθηκαν από την Κω, τερματίζοντας στη συνολική κατάταξη στην 30ηκαι 39ηθέση, ανάμεσα σε 52 συναθλητές τους.

Στο αγώνισμα της αντοχής και στην κατηγορία των «Παμπαίδων», ο Νίκος Φας με έναν άψογο αγώνα τερμάτισε 6ος, με τον Λευτέρη Τζαμάλη και τον Δημήτρη Κιάρη να τον ακολουθούν στην 14ηκαι 42ηθέση, αντίστοιχα. Ο Βασίλης Ροΐδης στερήθηκε ένα καλό αποτέλεσμα καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του στέρησε δυνάμεις οδηγώντας τον στην εγκατάλειψη. Η Μητσιάκη Μιχαέλλα ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 24ηθέση ενώ Δημητριάδης και Αδαμαντίδης κρατήθηκαν πάλι ψηλά σε σχέση με τους Κώους συναθλητές τους, πετυχαίνοντας την 1ηκαι την 3ηκαλύτερη επίδοση, αντίστοιχα και στη συνολική κατάταξη την 21η και 38η, ανάμεσα σε 52 αθλητές της κατηγορίας των «Παίδων».

Η Ακαδημία Κω συγχαίρει τους αθλητές της για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο το αγωνιστικό τριήμερο, καθώς επίσης και τους αθλητές από τα αθλητικά σωματεία των Δωδεκανήσων που κατέκτησαν, με εξαιρετικές επιδόσεις, τις πρώτες θέσεις και συγκεκριμένα, τον Σιφουνιό Τιμόθεο του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, ο οποίος κατέκτησε την 1ηθέση και στα δύο αγωνίσματα της κατηγορίας των «Παίδων», τον Νόβα Αναστάσιο Τσαμπίκο του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου Ροδήλιος που τερμάτισε 1οςστο αγώνισμα της αντοχής, τη Μορέττο Σοφία του Ποδηλατικού Ομίλου Κω, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην ατομική χρονομέτρηση στην κατηγορία των «Παγκορασίδων» και την Αλευράκη Αγγελική, πρωταθλήτρια στο αγώνισμα της αντοχής στην ίδια κατηγορία. Συγχαίρουμε επίσης, την αθλήτρια του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου Ροδήλιος, Παπαδημητρίου Σταμπόρη Ειρήνη, για την κατάκτηση της 1ηςθέσης και στα δύο αγωνίσματα στην κατηγορία των «Κορασίδων». 

Η Ακαδημία Κω θέλει να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες στον μέγα χορηγό Phython Toursκαι Python Experienceκαθώς και στους χορηγούς, κοσμηματοπωλείο Nikos GoldΝίκος Απ. Μωρές (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε.,την εμπορία φρούτωνΝικολένδρη και τουςΑφούς ΚΟΡΚΗ, που στήριξαν οικονομικά αυτό το δαπανηρό ταξίδι, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές μας να συμμετάσχουν σε μία αποστολή 7 ημερών, με μηδαμινό κόστος και με τις καλύτερες συνθήκες διαμονής και διατροφής.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία BlueStarFerries, η οποία για άλλη μια φορά στήριξε το ταξίδι της αποστολής της ομάδας μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/09 - 10:40
Συγχαρητήρια
Μπράβο στην ομάδα, μπράβο στην οργάνωση, μπράβο στους προπονητές και ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στα παιδιά που συμμετείχαν και κατέκτησαν όλες αυτές τις θέσεις με τόσο κόπο επιμονή υπομονή και αγάπη γιαυτο που κάνουν και αναδεικνύουν έτσι το άθλημα, το νησί μας, την αγάπη για την άνθρωπο και την υγεία του, και είναι παράδειγμα για πολλά άλλα παιδιά, να ακολουθήσουν το καλό και θετικό που φέρει ως αποτέλεσμα την δική τους επιτυχία και ένα καλύτερο αύριο στην ζωή τους.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ