Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στο "Bodrum Gran Fondo" Κώοι ποδηλάτες

17/05/2022
178 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από την Κω και με απόλυτη επιτυχία, διεξήχθη τη Κυριακή το Bodrum Gran Fondo στην απόσταση των 108 χλμ με 1350μ υψομετρικά και 68 χλμ με 900μ υψομετρικά, με αφετηρία και τερματισμό τη γειτονική πόλη της Τουρκίας. 

Μία άρτια ποδηλατική διοργάνωση, στην πανέμορφη ακτογραμμή των παραλίων καθώς και στην γραφική και ορεινή ενδοχώρα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Να σημειωθεί πως ήταν διεθνής αγώνας με 400 και πλέον συμμετοχές αθλητών υψηλού επιπέδου και παρόλα αυτά δύο αθλητές μας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο στην ηλικιακή τους κατηγορία. Συγκεκριμένα ο Κώστας Κοτζαταπάνης, αθλητής του Φιλίνου Κω βγήκε δεύτερος και ο Δημήτρης Γεωργατζής, επίσης αθλητής του Φιλίνου Κω, τρίτος στη κατηγορία του. 

Για την ιστορία οι ελληνικές συμμετοχές ήταν οκτώ αθλητών και αθλητριών του Φιλίνου (Κοτζαταπάνης Κώστας, Γεωργατζής Δημήτρης, Θάνος Γιώργος, Καλαλϊογλου Μουσταφά, Σοφού Εύα, Ορφανουδάκη Αναστασία, Τσούτση Έφη ,Χόνδρου Χαριτίνη) και του Καλτσάτη  Τάσου για τον ΠΟΚ, οι οποίοι εκτός από το νησί μας, εκπροσώπησαν και την Ελλάδα επάξια σ’ αυτόν το διεθνή και απαιτητικό αγώνα στη γείτονα χώρα. 

Να τους ευχηθούμε τα καλύτερα και σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ