Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ»

28/07/2022
204 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOSACADEMYSPORTSCLUB), στην πρώτη του χρονιά στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, κατάφερε και συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, που διεξάχθηκε το τριήμερο από 22 έως 24Ιουλίου 2022 στην Κρήτη (Νεάπολη Λασηθίου), με δύο αθλητές στην κατηγορία των «Παμπαίδων» και επέστρεψε κατακτώντας την καλύτερη θέση στα Δωδεκάνησα στην κατηγορία αυτή, με τον Δημητριάδη Δία.

Στην εν λόγω κατηγορία, λόγω της συμμετοχής πολύ μεγάλου αριθμού αθλητών[51 αθλητές από 21 αθλητικά σωματεία εκ των οποίων τα 4 σωματεία από τα Δωδεκάνησα (Π.Ο. ΡΟΔΗΛΙΟΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ, ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ και Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ)], πραγματοποιήθηκαν δύο προκριματικοί αγώνες μέσα από τους οποίους και οι δύο αθλητές της Ακαδημίας πέρασαν στην τελική φάση. Στον τελικό, ο Δημητριάδης Δίας κατέκτησε την 12η θέση, πρώτος από όλους τους αθλητές των δωδεκανησιακών σωματείων που συμμετείχαν και ο Φας Νικόλαος, αν και είχε πτώση μετά από ενέργεια συναγωνιζόμενού του, κατάφερε και αναρριχήθηκε στην 21η θέση, σε σύνολο 40 αθλητώναπό 17 σωματεία που συμμετείχαν στον τελικό. 

Και οι δύο αθλητές με την επίδοσή τους αλλά και την εν γένει παρουσία τους, τίμησαν το σωματείο μας και την Κω σε αυτήν την πανελλήνια διοργάνωση και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ευχαριστούμε του χορηγούς μας,Phython Tours, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Python Experience, Erika’s horse riding farm, Jacksonsbeachbarrestaurantκαι Nikos Gold για την στήριξη των αθλητών μας σε αυτήν τους την προσπάθεια, η οποία καλύφθηκε οικονομικά πλήρως από αυτούς.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τις ακτοπλοϊκές εταιρείεςBlueStarFerriesκαι SeaJetsFerriesγια την παροχή έκπτωσης κατά τη μετακίνηση της αποστολής μας στο νησί της Κρήτης.

Η Διοίκηση του σωματείου και το προπονητικό επιτελείο ατενίζουν με χαρά το μέλλον των αθλητών μας, οι οποίοι με την καθημερινή συμπεριφορά μας κάνουν υπερήφανους και μας αποζημιώνουν για όλον τον αγώνα που έχει γίνει από την ίδρυση του σωματείου και τη μετέπειτα σύντομη πορεία του.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ