Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ

26/06/2024
156 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στην Ηγουμενίτσα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας βρέθηκε η Ακαδημία Κω το τριήμερο από 22 μέχρι και 24 Ιουνίου. 

Συνοδευόμενος από την προπονήτρια της ομάδας, κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, ο αθλητής της ομάδας Νίκος Φαςσυμμετείχε και στις τρεις αγωνιστικές ημέρες στην κατηγορία των «Παίδων» επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις.

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, πρώτη ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος, διεξήχθη το αγώνισμα XCC (Cross  - Country  Μικρή Πίστα), αγώνας Short Track μικρής διάρκειας (έως 30 λεπτά), με τους αθλητές της κατηγορίας των «παίδων» λόγω του μεγάλου αριθμού τους (55 αθλητές) να αγωνίζονται αρχικά σε προκριματικό γύρο, στον οποίο ο Νίκος πέρασε στην τελική φάση και στη συνέχεια οι προκριθέντες να αγωνίζονται στον τελικό. Στον τελικό ο Νίκος, με πολλή καλή απόδοση, κατέλαβε τη 12ηθέση στην Ελλάδα, τερματίζοντας μπροστά από τους υπόλοιπους 8 συναθλητές του των ομάδων της Δωδεκανήσου, οι οποίοι επίσης συμμετείχαν στην τελική φάση.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος, έλαβε χώρα το αγώνισμα XCΟ (Cross - CountryΟλυμπιακής Μορφής), αγώνας σε κυκλική διαδρομή με το μήκος στροφής να κυμαίνεται από 2,5 μέχρι 6χλμ και συνολικής διάρκειας έως 60 λεπτά. Και σε αυτό το αγώνισμα ο Νίκος παρουσιάστηκε πολύ δυνατός και παρά την πτώση του και την απώλεια του υποδήματός, κατάφερε να τερματίσει στην 15ηθέση συνολικά, πίσω από 4 συναθλητές του από τα Δωδεκάνησα, σε έναν απαιτητικό και κουραστικό αγώνα, στον οποίον οι αθλητές μετά τον 20ο, δέχθηκαν μία έως δύο στροφές από τους προπορευόμενους.

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα των αγώνων, οι αθλητές αγωνίσθηκαν στο αγώνισμα XCE (Cross - CountryΑποκλεισμού), αγώνισμα που διεξάγεται ανά τετράδες με αποκλεισμό των αντιπάλων, μέχρι οι αθλητές να φθάσουν στην τελική τετράδα, όπου συναγωνίζονται μεταξύ για τις θέσεις 1 έως 4. Στο αγώνισμα αυτό ο Νίκος πέρασε διαδοχικά στους 32 και στους 16, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στην οχτάδα.

Η Ακαδημία Κω συγχαίρει τον αθλητή της για την προσπάθεια, την προσήλωση στο προπονητικό πρόγραμμα και το ήθος του, τόσο στο αγωνιστικό τριήμερο αλλά και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η Ακαδημία Κω για την παρουσία των αθλητών της σε κάθε αγώνα που συμμετέχουν, συγχαίρει επίσης το προπονητικό της επιτελείο, την προπονήτρια ποδηλασίας και πρώην πρωταθλήτρια ποδηλασίας και τριάθλου, κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, τον καθηγητή ΤΕΦΑΑ, κο Γιούρση Πέτρο και τον βοηθό προπονητή, κο Πεδιαδιτάκη Εμμανουήλ.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Phython Toursκαι Python ExperienceΣταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε.GLOBALAVIATIONS.A.JacksonsBeachBarRestaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos GoldKoulliasHotelGroup, ζαχαροπλαστείο MousPatisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών NaturΓαλαθρής ΑΒΕΕ, cafeDeliciousστο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), την εμπορία φρούτωνΝικολένδρη, τουςΑφούς ΚΟΡΚΗκαι το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε.,που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών και του σωματείου μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία BlueStarFerries, η οποία για άλλη μια φορά στήριξε το ταξίδι της αποστολής την ομάδας μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ