Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στο πρωτάθλημα Καράτε που διεξάγεται στο Λουτράκι, συμμετέχει ο "Αετός Κω"

27/11/2022
330 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αλέξανδρος Ζανγκίεβ και ασημένιο μετάλλιο, στο Καράτε που διεξάγει στο Λουτράκι της Κορίνθου, με της συμμετοχές να ξεπερνούν της 3000. Ο σύλλογος Αετός Κω ξανά στο βάθρο των μεταλλίων. Κάνοντας πράξει τα όνειρα και της επιθυμίες των παιδιών του μέλλοντος, εκπαιδεύωντας τα όχι μόνο να μάθουν να παλεύουν σε πραγματικές συνθήκες, αλλά να μπορούν και να στέκονται στον αληθινό κόσμο με ψηλά το κεφάλι, να σέβονται την ήττα αλλά και την επιτυχία, να ξέρουν τα όρια τους, αλλά και την ανοχή τους. Να είναι άνθρωποι μέσα στους ανθρώπους, να είναι αληθινοί και ταπεινή, μέσω της αδελφοσύνης και της ευγενούς άμιλλας, να πιστεύουν και να μπορούν κάνουν οι ίδιοι τα όνειρα τους πραγματικότητα μία μέρα. Το μέλλον τους ανήκει και όλοι μαζί είμαστε υπεύθυνη και υποχρεωμένοι απέναντι τους. 

Το Δ.Σ Αετός ευχαριστεί θερμά τους κυρίους, Σταματάκη Θάνο (πρώην πρόεδρο του αθλητισμού Κω), Σιφάκη Ηλία (πρώην Αντιδήμαρχο Κω) και Σουρασή Κώστα, πρόεδρο κοινότητας Κω. για την πολύτιμη βοήθεια στήριξης στον σύλλογο μας. 

ΑΕΤΟΣ ΚΩ 
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Πάτροκλος Μακρης
Πάτροκλος Μακρης 29/11 - 11:52
Δάσκαλος του Καράτε
Συγχαρητήρια στο σύλλογο αετός Κω των πολεμικών τεχνών συγχαρητήρια δάσκαλε και μαθητικού Αποστολή και στους μαθητές που συμμετείχαν, πάντα πρώτοι με μετάλλια. Ο ιδρυτής του συλλόγου Αετός Κω Πάτροκλος Μακρής και πάλι μπράβο δάσκαλε αποστολή.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/11 - 22:13
καρατεκα
ο Μεγας

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ