Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σύλλογος Καθηγητών Αγωγής Κω - Νισύρου: Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε γυμναστήρια και χώρους άθλησης

17/06/2024
234 Εμφανίσεις
9 Σχόλια

Ο   σύλλογος   καθηγητών   φυσικής   αγωγής   Κω   -   Νισύρου   μετά   από παραινέσεις   των   μελών   του   συλλόγου   θα   ήθελε   να   ενημερώσει   ότι   σε συνεργασία   με   την   περιφέρεια   και   το   τμήμα   άθλησης   καθώς   και   με   την επιτροπή ελέγχου των γυμναστηρίων έχουν ξεκινήσει ελέγχους σχετικά με τη σωστή   λειτουργία   των   χώρων   άθλησης   και   γυμναστηρίων.  

 Τελευταία   στο χώρο μας έχει διαπιστωθεί ότι ανεπάγγελτοι και μη επαγγελματίες του χώρου με   ερασιτεχνικές   και   επικίνδυνες   μορφές   άσκησης   και   διατροφής   έχουν δημιουργήσει μυοσκελετικά προβλήματα και όχι μόνο σε αθλούμενους.  

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο σύλλογος δεν διοικείται από ένα ή δύο άτομα αλλά από 30 μέλη που έχει ο σύλλογος και οι αποφάσεις που παίρνονται   είναι   συλλογικές,   καθώς   έχει   ακουστεί   ότι   συγκεκριμένα   άτομα μέσα από το Δ.Σ του συλλόγου καταγγέλουν και κάνουν αυταρχικά διοίκηση, κάτι το οποίο είναι ψευδές.

 Θα πρέπει να καταλάβουν ότι η παρουσία του συλλόγου αποσκοπεί στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων του κλάδου μας και την  ενημέρωση του κοινού  και την ορθή  εκγύμναση τους αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από πτυχιούχους αποφοίτους των ΣΕΦΑΑ οι οποίοι είναι οι μόνοι που έχουν   την   απαραίτητη   επιστημονική   γνώση.   

Για   αυτό   λοιπόν   μην εμπιστεύεστε την σωματική σας άσκηση σε άτομα τα οποία δεν έχουν πτυχίο γυμναστή ρισκάροντας την υγεία σας.

Για όσους δεν γνωρίζουν όσοι ασκούν το   επάγγελμα   του   γυμναστή   χωρίς   να   έχουν   πτυχίο   κινδυνεύουν   να τιμωρηθούν με το αδίκημα της αντιποίησης επαγγέλματος το οποίο μπορεί να επιφέρει μέχρι και φυλάκιση ενός έτους με χρηματική ποινή μέχρι 10.000€. 

Σε οποιαδήποτε   άλλη   απορία   είμαστε   διαθέσιμοι   να   αποτελέσουμε   τον επιστημονικό   και   τεχνικό   σύμβουλο   του   δήμου   και   της   περιφέρειας   για ζητήματα φυσικής αγωγής και μαζικού αθλητισμού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Στράτος Μπίλλης                                   Ματίνα Τουμπανιάρη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 9
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/06 - 09:13
Για τα μπάζα ολοι ..
Η κακομηρια μια χαρά πάει σε αυτό το νησί , με τι να ασχοληθούμε σήμερα ξαφνικά εκεί που έπινα καφέ άραγε ..
miranta
miranta 18/06 - 06:52
Μαλιστα
Είχα πάει και εγώ και μου παρουσίασαν έναν με μπράτσα για γυμναστή.Οταν ρώτησα τι έχει τελειώσει μου είπαν τι ρωτάς,δεν βλέπεις;Έχεις ζωντανή απόδειξη.
Ελένη
Ελένη 18/06 - 00:12
Λίστα
Αφού ολοκληρωθούν οι έλεγχοι, μήπως θα έπρεπε, πως γνώση και προστασία των ενδιαφερόμενων, να ανακοινωθεί στην τοπική κοινωνία η λίστα με τους αδειούχους γυμναστές και τους χώρους εκγύμνασης που λειτουργούν κάτω από την επίβλεψη τους;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/06 - 22:45
Διαιτολογος
Ο άλλος πας για γυμναστική,δεν είναι καν γυμναστης σου δίνει κ δίαιτα,σου την πέφτει κιολας!!δήλαδη εμεις οι διαιτολόγοι να κλείσουμε;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/06 - 22:44
Ανεπάγγελτοι
Μάθαμε τωρα ο καθε δημόσιος υπάλληλος κ αμόρφωτος να κάνει τον γυμναστή.ανοιγουν χώρους τάχα μου συλλόγους και παίρνουν τα λεφτά και τις χορηγίες από τον κοσμακι.καλα κάνετε παιδιά ,να σπουδάσουν όλοι και μετά Ας κάνουν ότι θέλουν.τα πτυχία στα πανεπιστήμια δεν έρχονται ταχυδρομικώς!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/06 - 22:38
Ντροπή
Μάλιστα! . Εξαντλητε το γράμμα της νομιμότητας και κυνηγάτε τα γυμναστήρια καταγγελία σε όλους ναι! εσείς είστε νόμιμοι? Όχι δεν νομίζω δεν κόβετε αποδείξεις δεν πληρώνεται ΦΠΑ και φόρους απλά θέλετε όλοι την πίτα. Αλλά ο κόσμος θα σάς τιμωρήσει να είστε σίγουροι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/06 - 18:52
Μάλιστα
Καλά φτιάξτε πρώτα τα δικά σας χάλια εσείς που έχετε πτυχίο και μετά να ασχοληθείτε με αυτούς που δεν έχουν!!!!! Όταν εσείς πρώτα από όλους προσλαμβάνετε ατόμα που δεν έχουν κανένα πτυχίο και τα απασχολητε στους δικού σας χώρους μετά σας φταίνε τα υπόλοιπα γυμναστήρια και διάφοροι χώροι αθλητισμού!!! Να ελέγξετε τότε και τους συναδέλφους σας και όχι μόνο αυτούς που δεν σας αρέσουν
Φιλη
Φιλη 17/06 - 17:25
Γυμναστές όχι τσαρλατάνοι.
Τώρα ευτυχώς αντιδράτε,αφήσατε χαμένο χρόνο.Νους υγιής εν σώματι υγιή,το επάγγελμα σας είναι σεβαστό,σας το ξεφτίλισαν κάποιοι τσαρλατάνοοι.
ΑνώνυμοςΚΩΣ
ΑνώνυμοςΚΩΣ 17/06 - 15:35
ΚΩΣ
Καιρός ήταν γιατί είναι επικίνδυνοι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ