Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τμήμα άρσης βαρών Ανταγόρα: Ο απολογισμός του 2022

31/12/2022
27 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Κάτι παραπάνω από εξαιρετική κρίνεται η αγωνιστική παρουσία του τμήματος άρσης βαρών του ΠΑΣ Ανταγόρα μέσα στο 2022.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος για τον απολογισμό της χρονιά που ολοκληρώθηκε, αναφέρονται τα εξής:

«Άλλη μια επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της.

Ήταν μια όμορφη αλλά και δύσκολη χρονιά για όλους. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε πλήρως σε όλες τις αθλητικές μας υποχρεώσεις.

Έτσι και φέτος στον ετήσιο απολογισμό μας όχι απλά δεν διαψευστήκαμε αλλά ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία .

Πρώτος σταθμός, η επιτυχία της Παιδικής ομάδας (U17) αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Σπύρου, Στέφανο Τρακόσσα, Νικόλαο Ζουμπουλίκο, Λεντιάν Λούσκα, Εμμανουήλ Ζουμπουλίκο, Ηλία Ξενίκα, Ανδρέα Παπαδόπουλο , Ελευθέριο Ζωγάκη, Άγγελο Μπρόκο και Σούλι Κουλλόλλι, που κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την πρώτη θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος σε ομαδικό επίπεδο στις ηλικιακές κατηγορίες Παίδων (U17) αλλά και Εφήβων (U20) κερδίζοντας ομάδες με πολύ μεγαλύτερη ιστορία στο χώρο της άρσης βαρών.

Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο με τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Νέων Ανδρών(U23).

Η Ανδρική ομάδα αποτελούμενη από τους Φίλιππο Ρεμπέλη, Αναστάσιο Πλατή και τους επτά αθλητές από την Παιδική ομάδα (Παναγιώτη Σπύρου, Στέφανο Τρακόσσα, Νικόλαο Ζουμπουλίκο, Λεντιάν Λούσκα, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Άγγελο Μπρόκο και Σούλι Κουλλόλλι), κατέκτησε τον τρίτο τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος για το 2022, στους Νέους Άνδρες (U23) και την 5η θέση στην Ελλάδα στους Άνδρες.

Τον κύκλο των επιτυχιών έκλεισε η αθλήτρια μας, Κωνσταντίνα Αλεξανδροπούλου κατακτώντας την δεύτερη θέση στις Γυναίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών.

Σε ατομικό επίπεδο, όλοι οι αθλητές μας κατέκτησαν μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, και είχαμε τρεις συμμέτοχες αθλητών μας, που φόρεσαν το εθνόσημο. Τον Μάιο ο 15χρονος Στέφανος Τρακόσσας, αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων κατακτώντας την 8η θέση, ενώ τον Αύγουστο ο 13χρονος Παναγιώτης Σπύρου και ο Τρακοσσας συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων(U17) στην Πολωνία , κατακτώντας την 8η θέση στις κατηγορίες τους, 55kg και 61kg αντίστοιχα.

Θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας, για όλες αυτές τις επιτυχίες και για την αγωνιστική διάθεση, τον ενθουσιασμό και την ομαδικότητα που επέδειξαν όλη την χρονιά και γι αυτό είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Μάριο Πλούμπη και τον έφορο του τμήματος κ. Κωνσταντίνο Ζουμπουλίκο, που στηρίζουν την προσπάθεια του τμήματος αλλά και όλου του συλλόγου.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε να μην ευχαριστήσουμε τους γονείς, τους αφανείς ήρωες, οι οποίοι μας στηρίζουν, μας εμπιστεύονται και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση του συλλόγου μας. Για άλλη μια χρονιά η συνεργασία μας ήταν άψογη. Χάριν εσάς ο στόχος μας να γίνουμε ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα αποκτά σάρκα και οστά και δεν αποτελεί ένα απλό όνειρο, μια ουτοπία.

Τέλος, μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας οφείλεται στον ΔΟΠΑΒΣ που μας φιλοξενεί και μας παραχωρεί την αίθουσα της άρσης βαρών, όλα αυτά τα χρόνια στο αθλητικό πολύκεντρο και τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό όπως επίσης και όλους τους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν οικονομικά .

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, επόμενο αθλητικό ραντεβού τον Φεβρουάριο του 2023.

Οι προπονητές, Χρήστος Π. Σπύρου και Θεμιστοκλής Νικολακάκης».


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ