Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το 1ο τουρνουά υποδομών «Κώστας Ανδρουλής» - "Kώστα είσαι πάντα κοντά μας"....

11/12/2023
122 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με την αύρα του και την παρουσία του να είναι έντονη αφού μόλις λίγους πριν έφυγε απρόσμενα από κοντά μας τιμήθηκε σήμερα η μνήμη του Κώστα Ανδρουλή στις εγκαταστάσεις του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω με τον Γιάννη Μανούσογλου για τους συνεργάτες του να διοργανώνουν με επιτυχία το 1ο τουρνουά υποδομών «Κώστας Ανδρουλής».

Αρκετές ομάδες έδωσαν το παρών ενώ γονείς και φίλοι που έδωσαν το παρών βοήθησαν στο να συλλεχθούν αρκετά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Αγωνίστηκαν παιδιά ηλικίας Κ-6, Κ-8, και Κ-10 παιδιά δηλαδή τα οποία κυρίως ήταν στις ηλικίες που προπονούσε ο Κώστας Ανδρουλής, χαρίζοντας τους όμορφες ιστορίες απ’ το ποδόσφαιρο, άλλοτε παίζοντας κιθάρα μαζί με τα παιδιά και άλλοτε τέτοιες μέρες ντυμένος Άγιος Βασίλης τους μοίραζε τα δώρα.

Μέσα σε αυτήν την συναισθηματική φόρτιση έγιναν και οι απονομές του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω και του Νικαγόρα προς την οικογένεια του Κώστα Ανδρουλή, με τον Κώστα Σούλη (κουμπάρο του Κώστα) φανερά συγκινημένο να παραλαμβάνει τις τιμητικές πλακέτες απ’ τον Γιάννη Μανούσογλου και τον Στάθη Νικολόπουλο ενώ και η ομάδα του ΠΑΟΚ Κω άφησε ανθοδέσμη στις φωτογραφίες του στον πάγκο του Ομίλου.

Φεύγοντας από εκεί επειδή έτσι θα το ήθελε και ο Κώστας, ένας άνθρωπος απ’ την φύση του αισιόδοξος και χαρούμενος ανανεώθηκε το ραντεβού για τη νέα χρονιά με χαμόγελα και ευχές για καλή χρονιά με υγεία σε όλους. 


giafkasports.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ