Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το ήδη επικίνδυνο ταρτάν του Νέο Στάδιο Ανταγόρας γέμισε περισσότερες τρύπες μετά από συναυλία

22/08/2023
468 Εμφανίσεις
7 Σχόλια

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας και τις νέες τρύπες που δημιουργήθηκαν στο ταρτάν μετά από πρόσφατη συναυλία, αναδεικνύουν αναγνώστες του «ΒτΚ» μέσω επιστολής.

Οι αθλητές που προπονούνται στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας τα τελευταία χρόνια έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με το εξαιρετικά επιβαρυμένο ταρτάν. Τρύπες που δυσχεραίνουν την προπόνηση , είναι επικίνδυνες για τραυματισμό και συνθήκες που δεν αρμόζουν σε ένα στάδιο το 2023.

«Δυστυχώς η πρόσφατη συναυλία γνωστού καλλιτέχνη επιβάρυνε περαιτέρω την κατάσταση καθώς δημιουργήθηκαν νέες τρύπες και βαθουλώματα στο μοναδικό στάδιο όπου υπάρχει ταρτάν στην Κω. Αν και είναι χρόνιο αίτημα όσοι είναι μέλη συλλόγων αλλά και όσοι αθλούνται ατομικά να φτιαχτεί επιτέλους το κουλουάρ στο στάδιο, δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ παρά τις εξαγγελίες» μας τόνισαν αγανακτισμένοι και προβληματισμένοι.  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2020, η εταιρεία ΑΘΛΟΔΟΜΗ ΟΕ πραγματοποίησε εργασίες αποκατάστασης στο ταρτάν του σταδίου Ανταγόρας σε 40 σημεία καθώς υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού των αθλητών.

Επίσης είχε ανακοινωθεί η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου της Κω για το έργο της Αποκατάστασης στίβου και ηλεκτροφωτισμού στο νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ επίσης από το 2020. Το ζήτημα είναι πόσα χρόνια θα χρειαστούν για να αλλάξει το ταρτάν στίβου;

"Δυστυχώς για εμάς τους Κώους αθλητές δεν υπάρχει κανένα άλλο στάδιο διαθέσιμο με κουλουάρ και έτσι αναγκαζόμαστε να προπονούμαστε σε αυτές τις κακές συνθήκες".

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 7
Teo
Teo 24/08 - 22:46
Τεο
Και από της περσινές συναυλίες είναι έτσι να τα λέμε αυτά. !!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/08 - 17:14
Γνώστης
Χαχόλοι σχολιαστές πάτε να μαζέψετε και κανένα καραβολα είναι η εποχή τους. Ο μόνος που κάνει έργο μην τον φάμε και αυτόν. Ψάξτε προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου να δείτε γιατί δεν έχει φτιαχτεί το ταρτάν.
κουμπορνο
κουμπορνο 23/08 - 11:03
ΜΝΗΜΗ
ο προεδροσ τουσ δοπαβσ δεν τα ξερει και δεν τα βλεπει αυτα τις απευθειας αναθεσεις ξερει πολυ καλα να τις υπογραφει διχαζοντας και αδικοντας κοσμο και να προσβαλει delivery ξερει ε ας δουλεψει και λιγο να φτιαξει τα γηπεδα αντι να κανει μονο εξυπηρετησεις κολλητων
ΠΎΡΑΥΛΟΣ
ΠΎΡΑΥΛΟΣ 22/08 - 23:34
Μανούνου
Τα ελικόπτερα που έρχονται στο στάδιο είναι prova generale για τους πυραύλους που θα έρχονται για να παίρνουν τους ανώνυμους πικρόχολους σχολιαστές ταξίδι στο διάστημα
Ελικόπτερο
Ελικόπτερο 22/08 - 22:20
Ελικόπτερο
Εχουμε δει και ελικόπτερα στο γήπεδο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/08 - 14:48
Ρε τι χαστούκια είναι
Αυτά σήμερα; κατά τα άλλα υπάλληλος του ΔΟΠΑΒΣ δεν πατά στη δουλειά του. Μαζεύει ψήφους για τον πρόεδρό του. Να το ανεβάσετε το μήνυμα .είναι η αλήθεια. Ψάξτε το.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/08 - 14:23
θα υποσχεθούν ........
και θα σας κλείσουν το στοματάκι.......για να μην σας μαλώσουν ......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ