Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το νέο Δ.Σ του Εύδαμου - Παρέμεινε Πρόεδρος ο Σταύρος Ματσούρης

11/09/2023
105 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Από την συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών την 08/09/2023, σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες των εκλογών της 02/09/2023, διαμορφώθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας για την επόμενη τριετία.
Το Νέο ΔΣ του ΓΣ ΚΩ ΕΥΔΑΜΟΣ μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες αποτελείται από:
Πρόεδρος : ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΡΗΣ
Αντιπρόεδρος : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ/ΡΙΣΤΟΦΗΣ
Γ. Γραμματέας: ΜΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ταμίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΖΗΣ
Γενικός Αρχηγός: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΣΑΤΗΣ
Έφ. Τμημάτων:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΡΙΝΙΩΤΗΣ
Υπ. Δημ. Σχέσεων: ΜΑΤΙΝΑ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ
Το νέο Δ.Σ. δεσμεύεται να συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια, ώστε να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον αγωνιστικό κλασικό αθλητισμό του νησιού.
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Σταύρος Ματσούρης
Σταύρος Ματσούρης 13/09 - 13:27
ΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΙΛΩΝ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΖΕΙΣ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
Μανώλης
Μανώλης 12/09 - 17:37
Μας βλέπουν ρεεεεεεε
Από πότε ο Χατζηχριστοφής και η Βουκελάτου είναι μέλη του Εύδαμου και πως εκλέχθηκαν? Τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες που αναφέρει η Νομοθεσία ? Μήπως είναι κατευθυνόμενοι από το Νικηταρά που βλέπει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του? Είστε απαράδεκτοι
ΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ 12/09 - 17:27
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ?Ο ΔΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ