Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αναγνωρίσθηκε και κρατείται ο ύποπτος για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή στη Νέα Σμύρνη

07/05/2021
53 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Άμεσες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε νεαρή στη Νέα Σμύρνη από δράστη ο οποίος την ακολουθούσε μέχρι το σπίτι της και για απόσταση 300 μέτρων, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, αναγνωρίσθηκε από τις Αρχές, αλλά και το ίδιο το θύμα, με αποτέλεσμα να κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και κατόπιν θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα.

Η υπόθεση έγινε ευρέως γνωστή όταν η κοπέλα μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης δημοσίευσε το βίντεο της επίθεσης, καλώντας τον κόσμο να τον αναγνωρίσει και έπειτα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη σύλληψή του. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο δράστης της ακολούθησε για περίπου 300 μέτρα από τη στάση τραμ Αιγαίου μέχρι το σπίτι της κοπέλας, όταν εκείνη πολύ γρήγορα μπήκε στην είσοδο και έκλεισε άμεσα την πόρτα.

Από το βίντεο φάνηκε ότι παρά το γεγονός ότι η νεαρή έκλεισε την πόρτα και κατευθύνθηκε προς την οικεία της, ο δράστης έφτασε επίσης μέχρι την είσοδο, μέχρι που σταμάτησε την καταδίωξη, αφού η πόρτα ήταν κλειστή.

Πλέον, οι Αρχές θα εξετάσουν το παρελθόν του δράση και αν κατά το παρελθόν έχει προχωρήσει σε παρόμοιες ενέργειες. 

https://www.sport-fm.gr/article/epikairotita/nea-smurni-krateitai-o-upoptos-gia-seksoualiki-epithesi/4177134?fbclid=IwAR0sCY0qqkYR8meddzj7NluGM91lXuvWEA00sybWDkUBluCwBcLHis0S8WY

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ