Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Από τον Σεπτέμβριο δεκτά στα νηπιαγωγεία όλα τα παιδιά τεσσάρων ετών- Θα ξεκινούν αμέσως αγγλικά

01/06/2021
204 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στα παιδιά τεσσάρων ετών που θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα δημόσια νηπιαγωγεία θα αρχίσει και η εκμάθηση αγγλικών, σύμφωνα με τη Νίκη Κεραμέως

"Από τον Σεπτέμβριο θα γίνονται δεκτά στα δημοσιά νηπιαγωγεία όλα τα παιδιά τεσσάρων ετών" ανακοίνωσε σε συνέντευξή της η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η υπουργός Παιδείας αποκάλυψε ταυτόχρονα πως σε αυτά τα παιδιά των τεσσάρων ετών, που θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα δημόσια νηπιαγωγεία, θα αρχίσει αμέσως και η εκμάθηση αγγλικών.


Η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στη συνέχεια στη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια που επανέρχεται από φέτος, σημειώνοντας ότι "θα ήταν το πιο εύκολο για μας να πούμε μπείτε όλοι ελευθέρα στο Πανεπιστήμιο, άλλα αυτό δεν είναι καλό ούτε για τα ιδία τα παιδιά, ούτε για το εκπαιδευτικό μας σύστημα".


Τι αλλάζει σχετικά με την εισαγωγή υποψηφίων στα δημόσια ΙΕΚ

Πρόσθεσε παράλληλα πως "από φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα στους υποψήφιους να συμπληρώσουν και τα δικαιολογητικά τους για να σπουδάσουν σε δημόσιο ΙΕΚ καθώς υπάρχουν σε αυτά περιζήτητες ειδικότητες", ενώ τόνισε ότι "τα παιδιά πρέπει να έχουν εναλλακτικές.

Αναφερόμενη τέλος στην πανεπιστημιακή αστυνομία, υπογράμμισε πως "θα αρχίσει από το φθινόπωρο να αναπτύσσεται, μόνο σε εκείνα τα Ιδρύματα που υπάρχει παραβατικότητα, ώστε να αναβαθμιστεί το εκπαιδευτικό περιβάλλον".



thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ