Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Από το 2022 οι αλλαγές στα τιμολόγια ηλεκτρισμού

29/09/2021
47 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Οι σφοδρές αντιδράσεις σχεδόν από το σύνολο των προμηθευτών ηλεκτρισμού στη δημόσια διαβούλευση φαίνεται ότι αναδεικνύονται σε κρίσιμο παράγοντα για τη μετάθεση των επιχειρούμενων ρυθμίσεων από τη ΡΑΕ.

Για τον επόμενο χρόνο μετατίθενται οι αλλαγές στα τιμολόγια του ηλεκτρισμού, με βάση τις αρχές της διαφάνειας. Ο πρόεδρος της ΡΑΕ Αθανάσιος Δαγούμας, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγο, ανέφερε ότι «θα δρομολογήσουμε τις εξελίξεις σε σωστό χρόνο», επικαλούμενος τη δύσκολη συγκυρία της ενεργειακής κρίσης.

Ταυτόχρονα, ο Ρυθμιστής είναι σε συζητήσεις με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με στόχο να περάσουν στην αρμοδιότητά του όλες οι μεταρρυθμίσεις στον Κώδικα Προμήθειας και όχι με υπουργικές αποφάσεις, μετά από εισηγήσεις της ΡΑΕ, όπως ισχύει ως τώρα. Σε αυτές εμπίπτουν και οι αλλαγές στα τιμολόγια.


Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του κ. Δαγούμα, οι σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν σχεδόν από το σύνολο των προμηθευτών ηλεκτρισμού στη δημόσια διαβούλευση για τα τιμολόγια φαίνεται ότι αναδεικνύονται σε κρίσιμο παράγοντα για τη μετάθεση των επιχειρούμενων ρυθμίσεων από την Αρχή.

Μάλιστα, στο σχετικό ερώτημα από το Euro2day.gr ο κ. Δαγούμας επιβεβαίωσε ότι οι όποιες αλλαγές, τις οποίες χαρακτήρισε «δύσκολες, αν, προφανώς, δεν είναι προβληματικές», θα γίνουν από τον επόμενο χρόνο, χωρίς, ωστόσο, να προσδιορίζεται το χρονικό πλαίσιο.


https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2098657/apo-to-2022-oi-allages-sta-timologia-hlektrismoy.html?fbclid=IwAR0vGqwDF0s4hHagbC9AUT13A6shmnz4x-ln-i_k2ntUJBl-ZVx3oo5UE4Q

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ