Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Βιασμός 11χρονης: Εξοργίζει ο 38χρονος στην απολογία του - "Ήταν ήδη μια κοπελάρα με κοίταξε λάγνα και ένιωσα έλξη"

29/01/2021
61 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σοκάρουν τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του του 38χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό της 11χρονης αθλήτριας

Στη φυλακή οδηγείται ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό της 20χρονης σήμερα αθλήτριας ιστιοπλοΐας, όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών. Πριν από λίγο απορρίφθηκε το αίτημά του να αφεθεί ελεύθερος με "βραχιολάκι" με αποτέλεσμα να διαταχθεί η προφυλάκισή του.

Ο 38χρονος, εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά προκλητικά αμετανόητος καθώς για ακόμα μια φορά ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε βιασμός, αλλά ότι είχε ερωτική σχέση μαζί της και πως σε ότι έγινε "υπήρχε συναίνεση". Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του εκδοχή, προχωρώντας σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση. 

"Με κοίταξε λάγνα και ένιωσα έλξη"

"Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2011 στην Ιτέα ήρθε στο δωμάτιο μου με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν ήδη διαμορφωμένο. Ήταν μια κοπελάρα. Με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη", ανέφερε στην προκλητική απολογία του, τονίζοντας πως τότε " εγώ την έδιωξα και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι το ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ταρακουνήθηκα γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα από την πλευρά της έχει ξεφύγει". 

Όσον αφορά την περίοδο που υπήρξε ερωτική επαφή με την ανήλικη, ο 38χρονος την προσδιόρισε χρονικά το 2021. "Τότε ολοκληρώσαμε τη σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο¨, υποστήριξε ενώ για το ενδεχόμενο του αν γνώριζαν η δική της τι συνέβενε, αποκάλυψε πως ο πατέρας της δεν ήξερε τίποτα και πως δεν γνώριζε αν η μητέρα της ήξερε μέχρι που είχε προχωρήσει η σχέση του με το παιδί τους. 

"Το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου. Όχι με την ιδιότητα του προπονητή, καθώς βγαίναμε απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ", πρόσθεσε, κάνοντας γνωστό παράλληλα πως η επαφή του με την ανήλικη συνεχίστηκε και ολόκληρο το 2013. 

"'Ενα χρόνο σεξουαλική επαφή ρε αλήτη;"

Για το πως και πότε σταμάτησε να έχει επαφές με το κορίτσι, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως αυτό συνέβη όταν τον πήρε τηλέφωνο ένα μέλος της διοίκησης του ομίλου όπου εργαζόταν και του είπε να πάει να χαιρετήσει γιατί σταματάει. "Έτσι κατάλαβα ότι με κάρφωσαν οι γονείς της", ισχυρίστηκε και ανέφερε ότι στη συνέχεια έψαχνε τους γονείς της ανήλικης για να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί. 

"Στη συνέχεια πήγα στον Ωρωπό και βρήκα τον πατέρα και την μητέρα της έξω από αστυνομικό τμήμα. Εκεί ήταν και η ανήλικη στεναχωρημένη και κλαμένη. Μετά προσπαθούσα όλη την ημέρα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα και μου είπε: 'ένα χρόνο σεξουαλική επαφή ρε αλήτη;' και μου το έκλεισε", ισχυρίστηκε. 


thetoc.gr



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ