Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εκκλησίες ανοικτές μόνο Χριστούγεννα και Φώτα και με 9 πιστούς – Όχι αγιασμός

11/12/2020
72 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Οι εκκλησίες θα ανοίξουν για τους πιστούς, μόνο ανήμερα τα Χριστούγεννα και τα Φώτα, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως διευκρίνησε, τις δύο αυτές ημέρες θα επιτρέπεται η παρουσία έως και εννέα ατόμων (9) σε όλες τις εκκλησίες και έως εικοσιπέντε (25) ατόμων στους Μητροπολιτικούς Ναούς σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Την ευθύνη τήρησης των μέτρων θα έχουν οι οικείες μητροπόλεις και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Διευκρινίζεται επίσης, σε σχέση με τον εορτασμό των Θεοφανείων, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων σε ανοιχτό δημόσιο χώρο.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Αλέξανδρος Δ.
Αλέξανδρος Δ. 11/12 - 17:56
ΣΙΩΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΕ...
Σέβομαι τα "πιστεύω" σου, αγαπητέ μου, αλλά βλέπεις ότι ο κόσμος έχει και άλλα "πιστεύω" και άλλους θεούς, και άλλες σκέψεις από τις δικές σου. Άφησε κατά μέρος τα ντροπή και αίσχος και την προτροπή γι "αντίσταση" στους άλλους ομόδοξους σου. Εκτός από το να σχολιάζεις στις ιστοσελίδες, κάνε αντίσταση πρώτος εσύ παληκαρά και γενναίε στρατηλάτη...Δεν πήρες χαμπάρι ότι ο κόσμος μπήκε σε νέο αιώνα;
ορθοδοξος ελληνας
ορθοδοξος ελληνας 11/12 - 12:21
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΙΣΤΟΙ. ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΙΝΑΙΝΟΥΝ ΣΙΩΠΗΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΕΝΑΡΑ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙΟΣΥΡΙΖΑ. ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΗ ΝΑ ΠΑΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΤΕ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ