Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ελληνική πατέντα στον Έβρο! Το όχημα - ανεμιστήρας που επιστρέφει τα χημικά στην Τουρκία

13/03/2020
344 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία εξαιρετικά πρωτότυπη και ευρηματική αλλά καθαρώς… «ελληνική» πατέντα εμφανίστηκε στον Έβρο στο πλαίσιο της αντιμετωπίσεως της καταστάσεως που έχει δημιουργηθεί στο «φράκτη» στις Καστανιές, εξαιτίας της χρήσεως καπνογόνων και δακρυγόνων, τόσο από πλευράς των μεταναστών και προσφύγων που επιχειρούν να εισέλθουν παρανόμως στο ελληνικό έδαφος με την ανοχή των τουρκικών αρχών, όσο και από πλευράς της επίσημης τουρκικής Στρατοχωροφυλακής.

Η ελληνική πατέντα αφορά ένα τεράστιο ανεμιστήρα επί ενός ανοικτού στρατιωτικού οχήματος που έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή και μόλις οι στην τουρκική πλευρά ευρισκόμενοι εκτοξεύουν τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα, αυτό αρχίζει τη λειτουργία του και δημιουργώντας ένα ισχυρότατο ρεύμα αέρος…επιστρέφει πίσω στην Τουρκία τους καπνούς και τα δακρυγόνα!!!

Η απίστευτη, αλλά πανέξυπνη αυτή πατέντα προκάλεσε το ενδιαφέρον μας καθώς ο τεράστιος ανεμιστήρας μας φάνηκε μάλλον…γνωστός!

Έτσι κάνοντας το σχετικό ρεπορτάζ πληροφορηθήκαμε τα εξής:

1)Ευθύς μόλις η ελληνική πλευρά διαπίστωσε τις τουρκικές δράσεις, βάσει των οποίων οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που επιχειρούσαν να περάσουν βιαίως και παρανόμως στο ελληνικό έδαφος, εφοδιάζονταν με καπνογόνα και δακρυγόνα από τις τουρκικές κρατικές υπηρεσίες και τα χρησιμοποιούσαν, μπήκε κάτω το ελληνικό δαιμόνιο και βρέθηκε και υλοποιήθηκε η λύση σε χρόνο ρεκόρ.

2)Κάποιος θυμήθηκε ότι στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο υπάρχει ένας πολύ μεγάλος ανεμιστήρας, ο οποίος χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση του προσωπικού.

3)Το επόμενο βήμα ήταν να τοποθετηθεί και να «πακτωθεί» ο ειδικός αυτός και πανίσχυρος ανεμιστήρας πάνω σε ένα στρατιωτικό όχημα Μερσεντές, το οποίο για το σκοπό αυτό υπέστη τις αναγκαίες «τροποποιήσεις» στην καρότσα του ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί και εν συνεχεία να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για το προσωπικό του.

4)Το όλο σύστημα (όχημα-ανεμιστήρας), που ακόμα δεν έχει «βαπτιστεί» ούτε επισήμως ούτε ανεπισήμως, δοκιμάστηκε στη νότια Ελλάδα και ακολούθως μεταφέρθηκε στον Έβρο όπου από χθες χρησιμοποιείται με…εντυπωσιακά αποτελέσματα «επί του πεδίου»!

Ασφαλώς εξαιρετική, άμεση και αποτελεσματική η ελληνική αντίδραση, που ο συνδυασμός της ασφαλώς «κρύβει» από πίσω της κάποιον (ή κάποιους) που έχουν σχέση με…αλεξίπτωτα και καλού – κακού ας κατοχυρώσουμε την πατέντα μη τυχόν την κλέψει κανένα σαΐνι της από την ελεύθερη αγορά και μετά ο Στρατός τα…αγοράζει από αυτόν!

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης


https://www.lawandorder.gr/Article/72045/elliniki-patenta-ston-ebro-to-ochima-anemistiras-pou-epistrefei-ta-chimika-stin-tourkia?fbclid=IwAR3LczqDf6yZGe1DLn9dICF0V0675t6AiJegxXz1lGxih-sBeOM4q-i7seI#.XmptMmHl6QE.facebook 



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ