Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Διασωληνωμένος με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο ο 56χρονος εφοριακός

20/07/2020
73 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Διασωληνωμένος, με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β' ΜΕΘ του «Γεώργιος Παπανικολάου» ο 56χρονος εφοριακός, ένας από τους τρεις τραυματίες της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, την περασμένη Πέμπτη.

Η 67χρονη, η οποία είναι επίσης διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, οδηγήθηκε σήμερα στο χειρουργείο για αποκατάσταση βλαβών στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών της επίθεσης, ο 56χρονος, «ο οποίος νοσηλεύεται στη Β' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο» και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.


Θα σας δείξω εγώ» έλεγε ο δράστης στους αστυνομικούς – Το κινητό θα δώσει απαντήσεις

Στο κινητό του 45χρονου δράστη ψάχνουν απαντήσεις οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κοζάνης για τα αίτια της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία της πόλης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα βρουν κάποιο βίντεο, φωτογραφίες ή και μηνύματα του δράστη που θα αποκαλύψουν τι κρύβεται πίσω από την επίθεση και ίσως δείξουν και το χρόνο που σχεδίαζε να σπείρει τον τρόμο στην εφορία Κοζάνης.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές της ΕΛΑΣ: «Ήταν αμίλητος ακόμη και στα κρατητήρια. Δεν του πήραμε κουβέντα, και δεν απάντησε ποτέ γιατί έκανε την επίθεση. Λες και μιλούσαμε σε ντουβάρι».

Ο δράστης εκτός από τους υπαλλήλους της εφορίας έβριζε και απειλούσε και τους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες. «Τώρα έχετε τα όπλα και δεν μπορώ να σας κάνω τίποτα. Κάποια στιγμή θα σας βρω και θα σας δείξω εγώ» φέρεται να έλεγε στους αστυνομικούς αναφέρει η ΕΡΤ.

Επίθεση με τσεκούρι: Τι δήλωσε ο εφοριακός που αφόπλισε τον δράστη - Όρμηξα από ένστικτο

«Όρμηξα από ένστικτο να τον ακινητοποιήσω» δήλωσε ο εφοριακός που άρπαξε το τσεκούρι από τα χέρια του δράστη της επίθεσης στην εφορία της Κοζάνης.

Ο Γιώργος Τζέλλος μίλησε στον Alpha σημειώνοντας: «Μπήκε τρέχοντας ένας υπάλληλος στο γραφείο μου και φώναζε “βοήθεια την αστυνομία”. Έτρεξα αμέσως στον δεύτερο όροφο και βρήκα τον δράστη να χτυπάει με το τσεκούρι μία συνάδελφο. Όρμηξα από ένστικτο να τον ακινητοποιήσω.»

reader.gr





Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ