Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ "ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ" ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗ

26/02/2022
1155 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Σε συγκινησιακό κλίμα, έγινε σήμερα το μεσημέρι η εκδήλωση του «Ράδιο Έκφραση 97» κατά την οποία τιμήθηκε η μνήμη της δημοσιογράφου Κατερίνας Φιλοπούλου, παρουσία του Μητροπολίτη μας, του Επάρχου, του Δημάρχου και αρκετών φίλων, συναδέλφων, και συγγενών της Κατερίνας μας, η οποία "έφυγε" τόσο πρόωρα, αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο στην οικογένεια και στους φίλους της, όσο στο χώρο των ΜΜΕ του Νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε και ο ιδιοκτήτης του Σταθμού κ. Σπύρος Κλάδης, το νέο στούντιο του Έκφραση 97, ονομάστηκε Κατερίνα Φιλοπούλου, ενώ και ένα πορτρέτο της θα κοσμεί τον χώρο.

Επίσης, πρότεινε σε συνεργασία όλων των ΜΜΕ του Νησιού, να θεσπιστεί ένα βραβείο «Κατερίνα Φιλοπούλου» (με χρηματικό έπαθλο), όπου θα δίνεται στον μαθητή από το Νησί μας (με την μεγαλύτερη βαθμολογία) που θα περνάει στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ.

Κλείνοντας, πραγματοποιήθηκε αγιασμός, με αφορμή την συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Σταθμού στα νέα του στούντιο (δίπλα στο ξενοδοχείο Μαριτίνα) αλλά και η κοπή της πίτας του Σταθμού, με την Τζίνα Γιαννούλη να είναι η τυχερή και να βρίσκει το φλουρί.



Δείτε  το ηχητικό που έφτιαξε ο Γιώργος Πασσανικολάκης για την Κατερίνα, με την τελική τεχνική επεξεργασία από τον Αλέξη Μιχαήλ του Έκφραση 97.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

https://www.facebook.com/1005906427/videos/3008378306083249

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστης
Αναγνώστης 26/02 - 15:20
Βασιλόπιτα
Όλα καλά αλλά η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα νομίζουμε ότι είναι εκτός χρόνου. Ας μην εξευτελίζουν τα ήθη και έθιμά μας τα ντόπια ΜΜΕ. Δίνουν αρνητικά παραδείγματα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ