Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: ΒΑΡΚΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΛΟΓΩ ΑΕΡΑ...

10/10/2021
85 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Βαρκούλα βγήκε στη... στεριά και «αγκυροβόλησε» πάνω σε κορυφή ψηλού δέντρου στην Καλαμαριά λόγω του αέρα που έπληξε σήμερα την πόλη της Θεσσαλονίκης

Επάνω στην κορυφή δέντρου παρέσυραν οι ισχυροί άνεμοι που έπληξαν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μια... πλαστική βάρκα.

Το ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν το πρωί κάτοικοι της Καλαμαριάς που εντόπισαν τη βαρκούλα στην κορυφή ενός πανύψηλου δέντρου, το οποίο φαίνεται πως σταμάτησε την... τρελή πορεία της. Η βάρκα πιθανολογείται πως... ξέφυγε από κάποιο παρακείμενο μπαλκόνι, για να καταλήξει στο δέντρο δίπλα από μία εξαώροφη πολυκατοικία, περίπου στο ύψος του... 4ου ορόφου.

Με την επέλαση της κακοκαιρίας «Αθηνά», οι ισχυροί άνεμοι έφεραν το πρώτο κρύο του φθινοπώρου σε όλη τη χώρα ενώ από το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων και ζημιές σε οχήματα στη Θεσσαλονίκη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης της βάρκας δεν θα δυσκολευτεί να την εντοπίσει...

Δείτε τη φωτογραφία από το γκρουπ στο Facebook, «Καλαμαριά»:

,


https://www.voria.gr/article/kalamaria-plastiki-varka-prosgiothike-se-dentro-logo-ischiron-anemon-foto?fbclid=IwAR06MsK2sUCqXor7FrFGzvJX_qQP_5ko7IgFNlI4ETWKy3-xB0BRUGH9qks

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ