Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κατέληξε από κορονοϊό ένας 49χρονος στο ΑΧΕΠΑ

08/09/2020
69 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Κατέληξε από κορονοϊό ένας 49χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από την 1η Αυγούστου σύμφωνα με το grtimes.gr.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται σε 290.

Σύψας: Τέλος Νοεμβρίου πιθανή αύξηση των κρουσμάτων

«Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος γιατί θα έχουμε 2 παράλληλες επιδημίες και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η έντασή τους» είπε για τη συνύπαρξη κορονοϊού και εποχικής γρίπης ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και κάλεσε τις ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν για την τελευταία.

«Σαν κοινωνία πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο και να ελπίζουμε ότι θα έρθει το καλύτερο. Υπάρχει σύγχυση τι είναι το δεύτερο κύμα. Τον χειμώνα, τέλος Νοεμβρίου, θα έχουμε πιθανή αύξηση, θα έχουμε μία επανάκαμψη της επιδημίας, αυτό θα είναι το λεγόμενο δεύτερο ή τρίτο κύμα. Κανείς δεν ξέρει πόσο έντονο θα είναι. Ο ιός το καλοκαίρι μας διέψευσε» ανέφερε.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας υπογράμμισε την ανάγκη αντιμετώπισης της παραπληροφόρησης η οποία επιδεινώνει τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού.

«Με ανησυχεί το κίνημα» είπε για τους αρνητές της μάσκας «είναι φοβερά επικίνδυνο, η επιδημία της παραπληροφόρησης είναι το ίδιο επικίνδυνη με την πανδημία. Πρέπει να δίνουμε σωστή πληροφόρηση, να πείθουμε τους πάντες».


newseast.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ