Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κορονοϊός: Αρνητικά όλα τα δείγματα στο Δροσερό Ξάνθης - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί

14/04/2020
46 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Παραμένουν ωστόσο σε επιφυλακή οι Αρχές στην περιοχή και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τους υφιστάμενους περιορισμούς.

Την κρισιμότητα της εβδομάδας που διανύουμε επισήμανε για ακόμη μία φορά ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό την Τρίτη (14/04) και επίσης για ακόμη μία φορά τόνισε ότι φέτος δεν επιτρέπονται μετακινήσεις πολιτών σε συγγενείς και φίλους για τον εορτασμό της Ανάστασης και της Κυριακής του Πάσχα.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στην ανάγκη αρκετών ειδικά αυτές τις ημέρες να μεταβούν σε κοιμητήρια για να προσευχηθούν για τους αγαπημένους τους, ωστόσο υπενθύμισε πως ισχύουν οι ίδιες απαγορεύσεις που έχουν προβλεφθεί για όλους τους χώρους λατρείας. Ειδικά την Μεγάλη Παρασκευή, όπως είπε, «όσο δύσκολο και αν είναι όσο δύσκολο και αν ακούγεται τα κοιμητήρια σε όλη την χώρα θα μείνουν κλειστά».

Πρόσθετα για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που προβλέπεται να είναι ανοιχτά, την Μεγάλη Παρασκευή θα είναι ανοιχτά από την μία το μεσημέρι και έως τις 7 το απόγευμα, δηλαδή μόνο για έξι ώρες.

Στα αμιγώς επιχειρησιακά ζητήματα, ο Υφυπουργός ανέφερε, για το ζήτημα που έχει προκύψει με την Ξάνθη, ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι σε 326 δείγματα σε τρία διαφορετικά εργαστήρια και είναι όλα αρνητικά, όπως αρνητικά βγήκαν και τα 15 δείγματα του προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Αυτό ωστόσο δήλωσε δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει οι Αρχές να παραμείνουν σε επιφυλακή και εγρήγορση, καθώς η Ξάνθη, η Μύκη και η ευρύτερη περιοχή έχει πολύ υψηλά επιδημιολογικά φορτία και κάλεσε όλους τους κατοίκους και μέχρι τις 27 Απριλίου να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις μικρές και μεγάλες απαγορεύσεις που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή και κυρίως να μείνουν στα σπίτια τους.

news247.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ