Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κορονοϊός: Καθηγήτρια δεν φορούσε μάσκα και 40 μαθητές βρέθηκαν θετικοί - Τι δήλωσε ο δήμαρχος Δελφών

12/03/2021
174 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σάλος στην Ιτέα με «βροχή» να πέφτουν οι καταγγελίες για μία καθηγήτρια και μία παιδίατρο που δεν φορούσαν μάσκα. Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο Δήμαρχος Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής σχετικά με την είδηση ότι 40 μαθητές σε γυμνάσιο της Ιτέας κόλλησαν κορονοϊό εξαιτίας μίας καθηγήτριας που φέρεται πως δεν φορούσε μάσκα.

Σύμφωνα με τον κ. Ταγκαλή, η καθηγήτρια η οποία φέρεται να διέσπειρε τον κορονοϊό σε 40 μαθητές «μία φορούσε μάσκα, μία δεν φορούσε. Το ζήτημα είναι ότι όταν έχουμε διασπορά, όλοι πρέπει να τηρούμε τα μέτρα, ειδικά σε χώρους εργασιακούς».

«Έχουμε την πληροφόρηση από τον ΕΟΔΥ ότι νόσησαν αρκετά άτομα, όχι μόνο μαθητές», πρόσθεσε, ενώ ερωτώμενος αν μεταξύ των νοσούντων είναι και η εν λόγω καθηγήτρια ο δήμαρχος απάντησε πως «δεν μπορώ να το πω αυτό καθώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα». Λόγω των νοσούντων μαθητών όμως, ο ιός μεταφέρθηκε και στις οικογένειες των παιδιών με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στην Ιτέα, όπως πρόσθεσε ο κ. Ταγκαλής. «Η δεύτερη εβδομάδα είχε να κάνει με τους γονείς των παιδιών και τους ηλικιωμένους. Ελπίζουμε πως η τρίτη εβδομάδα θα είναι πολύ καλύτερη».

Όσον αφορά για το αν ελήφθησαν μέτρα κατά της καθηγήτριας εξαιτίας της άρνησής της να φορά μάσκα, ο δήμαρχος ανέφερε πως «δεν μπορώ να απαντήσω ούτε να σχολιάσω προσωπικές απόψεις, αλλά όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται σε εργασιακό χώρο και πόσο μάλλον σε ένα σχολείο, οφείλει να τηρεί τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται».

Τέλος, στην ερώτηση αν υπάρχει και παιδίατρος που φέρεται να αρνείται να φορά μάσκα, ο κ. Ταγκαλής απάντησε θετικά, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση στις αρχές να αποκτήσουν οι δήμαρχοι τη δυνατότητα να κλείνουν τα σχολεία όταν πληροφορούνται τα κρούσματα χωρίς να πρέπει να δώσει ο ΕΟΔΥ την έγκρισή του καθώς έτσι -όπως ανέφερε- χάνεται πολύτιμος χρόνος.


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ