Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κτηνωδία χωρίς τέλος στα Χανιά: Κατακρεούργησαν και κρέμασαν 5 δεσποζόμενους σκύλους (σκληρές εικόνες)

19/08/2020
363 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Όλο και πιο βίαια, όλο και πιο πολλά, όλο και πιο σκληρά γίνονται τα περιστατικά κακοποίησης στην Κρήτη.

Μόνο φρίκη και απέραντη οργή μπορεί να προκαλέσει το πιο πρόσφατο περιστατικό, στην Κεραμειά Χανίων

Όπως καταγγέλλει ο σύλλογος «Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection», η κηδεμόνας πέντε σκύλων έφυγε από το σπίτι της για λίγες ημέρες και εμπιστεύτηκε τα ζώα της σε κοντινό της πρόσωπο.


Τα σκυλιά όμως εξαφανίστηκαν, για να βρεθούν, μετά από πέντε ημέρες αδιάκοπης αναζήτησης, κρεμασμένα και κατακρεουργημένα, πράξεις που μόνο εγκληματίες μπορούν να κάνουν, εγκληματίες που μεθαύριο δεν θα διστάσουν να βιαιοπραγήσουν και έναντι συνανθρώπων τους.

Photo: Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection

Ο σύλλογος «Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection», και όχι μόνον αυτός φυσικά, καλεί την Ελληνική Αστυνομία να αποδείξει ότι στη συγκεκριμένη περιφέρεια δεν επικρατεί άλλος νόμος, να ερευνήσει ενδελεχώς αυτό το έγκλημα και να συλλάβει τον δράστη, πριν προχωρήσει σε ακόμη πιο βίαιες πράξεις, δικαιώνοντας και τις αθώες ψυχές που έπεσαν θύματά του.

Photo: Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection

Εμείς θα επαναλάβουμε και θα συνεχίσουμε να επαναλαμβάνουμε: Ειδικά σε τοπικές κοινότητες οι δράστες τέτοιων εγκλημάτων είναι λίγο πολύ γνωστοί σε γείτονες, φίλους και οικογένειες. Όσοι δεν μιλούν και δεν τους καταγγέλλουν ουσιαστικά υποθάλπουν εγκληματίες και γίνονται συνεργοί τους. Μιλήστε για να δικαιωθούν τα θύματα, που αύριο μπορεί να είναι πολύ πιο κοντινά σας πλάσματα…!

https://www.zoon.gr/ktinodia-choris-telos-sta-chania-katakreoyrgisan-kai-kremasan-5-despozomenoys-skyloys-sklires-pics/?utm_source=browser&utm_medium=notification&utm_id=455408 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ