Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κ. ΖΙΑΖΙΑΣ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

02/03/2020
129 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Επιτέλους , σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την χώρα ,έγινε το αυτονόητο , οι Ένοπλες Δυνάμεις , σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα , φυλαττουν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας κατά αποτελεσματικό τρόπο , δίδοντας το μήνυμα σε όλους ότι το «πάρτυ» στην Ελλάδα τελείωσε  και η Χωρα μας από προορισμός , από χώρος  εγκατάστασης «μεταναστών-προσφύγων» γίνεται προορισμός άμεσης αναχώρησης .
 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν στο προσωπικό των Ένοπλων Δυνάμεων , της Ελληνικης Αστυνομίας και του Λιμενικού μας ,που με υψηλό ΦΡΟΝΗΜΑ φυλάσσουν  ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, που φυλάσσουν τα σύνορα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας . Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται στο πλευρό τους .  
 Η Κατάσταση είναι κρίσιμη, η ένταση είναι μεγάλη . Η Ελλάδα αντιμετωπίζει όντως ασύμμετρη απειλή. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, διότι, αρκεί ένας σπινθήρας για να προκληθουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις .
 Να υπενθυμίσουμε ότι ότι τα σύνορα φυλάγονται από ακρίτες και όχι από περιστασιακούς επισκέπτες και ότι από τα πανάρχαια χρόνια ο Δίας ήταν Ξένιος και το τιμιότερον της ζωής η «Πατρίς»!!!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ