Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λαβράκια στις ιστοσελίδες αρνητών και ψεκασμένων: Απειλές εκτελέσεων, προτροπές ανυπακοής σε αστυνομικούς και δικαστές

29/09/2021
31 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Βασική ιστοσελίδα είναι αυτή των "Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών", ενώ οι υπόλοιπες τρεις φαίνεται να αποτελούν… θυγατρικές αναπαραγωγής.

Αυτοδικία, απειλές εκτελέσεων, προτροπές ανυπακοής σε αστυνομικούς και δικαστές, μηνύσεις για εσχάτη προδοσία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, συμβάσεις, εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις "απαλλαγής" από τα μέτρα της πανδημίας, χωρίς καμία νομική ισχύ και υπόσταση.

Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο από όσα μπορεί να βρει κάποιος στις 4 ιστοσελίδες και τους 6 λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα στοιχεία των οποίων διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρόκειται για τους βασικούς "πυλώνες" επικοινωνίας των αρνητών των μέτρων της πανδημίας, την ταυτότητα των οποίων αναζητούν οι αρχές.

Βασική ιστοσελίδα είναι αυτή των "Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών", ενώ οι υπόλοιπες τρεις φαίνεται να αποτελούν… θυγατρικές αναπαραγωγής, και σε αυτό το πλαίσιο αναζητούνται οι αποστολείς αυτών των αναρτήσεων προς στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Η μια από τις τρεις πλατφόρμες αναπαραγωγής που έχουν όλες έδρα το εξωτερικό δημιουργήθηκε από ...ανταλλακτήριο όπλων στις ΗΠΑ, η δεύτερη αποτελεί μέσο δικτύωσης συντηρητικών και συνομοσιολόγων, ενώ η τρίτη μετατράπηκε τα προηγούμενα χρόνια σε σήμα κατατεθέν των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ.

Όσον αφορά στους 6 λογαριασμούς (4 στο facebook και 2 στο Twitter), όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου", έχουν γίνει αιτήματα στις εταιρείες για τα στοιχεία ταυτότητας των κατόχων τους.

Τα αδικήματα που διερευνώνται ότι έχουν διαπραχθεί είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων, η διέγερση σε ανυπακοή και η απόπειρα απάτης. Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες οι οποίες υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Παράλληλα, η αρμόδια εισαγγελική αρχή εξέδωσε παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων.

"... αν τυχόν εφαρμόσει τα διάφορα (ως άνω) περιοριστικά μέτρα (π .χ διοικητικά πρόστιμα, στέρηση μισθού, αναστολή εργασίας λόγω άρνησης εμβολιασμού ή υποβολής σε τεστ για covid -19, lock down) σε εμένα ή σε συγγενικό μου πρόσωπο, τότε βάσει του Άρθρου 120 του Συντάγματος θα πράξω εκδικητικά και αυτοδικώντας εναντίον του, ενώ δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να προχωρήσω ακόμα και στην εκτέλεσή του".

Το παραπάνω είναι η εγγραφή προειδοποίηση αρνητών του εμβολίου που επικαλούνται το άρθρο 120 του Συντάγματος. Το προσχέδιο που περιλαμβάνει ακόμα και απειλές για εκτελέσεις διακινείται σε σελίδα στο Facebook. Αντίστοιχα έγγραφα με ...λιγότερο επιθετικές διαθέσεις διαμοιράζονται μέσω των ιστοσελίδων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα.

"Βάσει όλων αυτών ζητάμε από τις κατά τόπους Αστυνομκές Αρχές, να παύσουν να εφαρμόζουν εντολές ανώτερων και εντολές κυβερνητικές που παραβιάζουν σαφώς το Σύνταγμα όπως τα Ιατρικά Μέτρα εγκλεισμού μάσκας κλπ.", αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του σε ιστοσελίδα, δίκτυο πολιτών, η ομάδα του οποίου στο Facebook απαριθμεί πάνω από 9.000 άτομα.

Η συγκεκριμένη κοινότητα μάλιστα έχει κανάλια στις 2 από τις 3 πλατφόρμες αναπαραγωγής στις οποίες εντοπίστηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία κατά την έρευνα της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Στα συγκεκριμένα κανάλια υπάρχει πλήθος από βίντεο κατά του εμβολιασμού.

Με τα λόγια του ...Σωκράτη και τη φράση: "Η αμφισβήτηση είναι η αρχή της Σοφίας", "υποδέχεται" τους επισκέπτες της η ιστοσελίδα των "Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών", από την οποία αναπαράγουν κυρίως στοιχεία οι υπόλοιπες θυγατρικές σελίδες αρνητών. Για την συγκεκριμένη κοινότητα εξετάζεται από τις αρχές μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο απάτης, με φόντο την περίφημη πλέον "ανάκληση αντιπροσώπευσης – πληρεξουσιότητας".

Με τη συγκεκριμένη σύμβαση που δεν έχει καμία απολύτως νομική ισχύ τα μέλη της ομάδας διεκδικούν εκατομμύρια ευρώ, αμφισβητώντας το Σύνταγμα, χωρίς όμως επιτυχία όπως συνέβη με τον αρνητή-πατέρα στη Θέρμη στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή. Για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας μάλιστα οι "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς" ζητούν

"20 ευρώ έκαστος για να καλυφθούν τα έξοδα του δικαστικού επιμελητή".


https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/labrakia-stis-istoselides-arniton-kai-psekasmenon-apeiles-ekteleseon-protropes-anupakois-se-astunomikous-kai-dikastes/

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ