Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέες τουρκικές προκλήσεις: «Το ελληνικό Λιμενικό πυροβολεί βάρκες με μετανάστες»

23/06/2020
147 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για περιστατικά βίαιης και απάνθρωπης συμπεριφοράς από το ελληνικό Λιμενικό σε βάρος προσφύγων και μεταναστών, έκανε λόγο ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών, κάνοντας ακόμα μία επίθεση στη χώρα μας.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν μίλησε στην 4η Διάσκεψη των Βρυξελλών, που διοργανώθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα «Προστασία και υποστήριξη των εκτοπισμένων ανθρώπων».

Στην τοποθέτησή του ο Κιράν επιτέθηκε στην ελληνική πλευρά ισχυριζόμενος ότι το ελληνικό Λιμενικό συμπεριφέρεται απάνθρωπα στους πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι περνάνε τα σύνορα, λέγοντας ότι τους επαναπροωθεί κάνοντας χρήση βίας και ότι τους πυροβολεί με αληθινά πυρά.

«Βλέπουμε ότι γίνονται βίαιες επαναπροωθήσεις καθώς και ότι σχεδιάζεται ένας συρματένιος φράχτης στα χερσαία σύνορά μας με την Ελλάδα. Ακόμα το ελληνικό Λιμενικό απομακρύνει τις βάρκες με τους μετανάστες και τους πυροβολεί με πραγματικές σφαίρες. Αυτό είναι απαράδεκτο. Οι πρόσφυγες δεν πρέπει να υποβάλλονται σε τέτοια απάνθρωπη μεταχείριση ή να στέλνονται πίσω δια της βίας. Πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τις διεθνείς υποχρεώσεις μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών.

Πηγή: TRT

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ