Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Οικογενειακή τραγωδία στο Μενίδι: Μία παρατήρηση για τη μουσική όπλισε το χέρι του μητροκτόνου

17/06/2020
73 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ασήμαντη ήταν η αφορμή, η οποία όπλισε το χέρι του 34χρονου στο Μενίδι το βράδυ της Τρίτης, με συνέπεια να δολοφονήσει με πολλαπλές μαχαιριές την 54χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1, βάσει μαρτυριών από τη γειτονιά της οικογένειας, ο 34χρονος γιος είχε πολύ δυνατά τη μουσική και ο πατέρας του τού έκανε παρατήρηση να την χαμηλώσει κι έφυγε από το σπίτι.

Ο άνδρας δεν του έδωσε σημασία και ακολούθησε δεύτερη παρατήρηση από τη μητέρα του για τον ίδιο λόγο. Ο 34χρονος τότε φαίνεται πως πήρε το κουζινομάχαιρο, πήγε στο δωμάτιο της μητέρας του και την σκότωσε.

Η άτυχη γυναίκα, παρά τα βαριά τραύματά της, ειδοποίησε μια ξαδέλφη της και εκείνη μαζί με τους αστυνομικούς πήγαν στο σπίτι στο Μενίδι.

Ο 34χρονος άνοιξε την πόρτα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ήταν ατάραχος και πολύ ήρεμος. Τη ρώτησε μάλιστα, «τι κάνεις εδώ, όλα είναι καλά δεν τρέχει τίποτα».

Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν ήδη αργά για την 54χρονη γυναίκα.

Πληροφορίες της ΕΡΤ1 αναφέρουν ότι ο 34χρονος είχε νοσηλευθεί παλιότερα σε ψυχιατρική κλινική και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ